Начало ЗДРАВЕ Как за 10 дни да изхвърлите камъни от бъбреците-народен лек с просо

Как за 10 дни да изхвърлите камъни от бъбреците-народен лек с просо

126
Сподели

За всички, които имат камъни в бъбреците , страданията биха могли да се съкратят по много прост начин с народно лекарство, което мнозина е спасило от болки и оплаквания.

Благодарение на това лекарство, този здравен проблем може да се реши само за 10 дни. Ефективно почиства бъбреците, премахва пясък и слуз, премахва камъните от бъбреците и пикочния мехур и лекува цистит .

Просото се счита за култура, която има много лечебни действия и голяма хранителна стойност, а ако имате проблеми с бъбреците , ето една рецепта от народната медицина , която може да ви излекува.

Приготвяне:

– Вечер, измийте с топла вода 200 грама просо .

– Поставете просото в буркан от 3 литра и прибавете 2/3 от съда с вряла вода.

– Навийте нещо топло около буркана и оставете да пренощува. Сутринта ще забележите бяла, мътна течност в съда. Точно това е лекарството.

– Излейте тази течност от съда в друг съд. Пийте през деня без ограничения, във всякакви количества, когато поискате.

– Просото не го изхвърляйте. Сварете здравословна каша (1 чаша просо, 3 чаши вода, ври 15 минути) и го изядете за закуска.

Вечерта пригответе нова порция за другия ден по същата процедура и го правете всяка вечер през следващите 10-15 дни. След този период камъкът ще се разтопи и ще излезе заедно с урината, а бъбреците ще бъдат почистени от пясък, слуз и камъни. Същевременно, възпалението ще бъде елиминирано, а тъканите на бъбреците и органите на пикочните пътища ще бъдат възстановени./За жената