Начало ЗДРАВЕ Действа веднага след първата употреба – руски крем против болки в ставите

Действа веднага след първата употреба – руски крем против болки в ставите

243
Сподели

Всички сме запознати с това болезнено чувство, което се появява в нашите стави. Често чувстваме болка в коленете, раменете и лактите …

Понякога даже ги чувстваме като счупени. Ние вярваме, че това е нещо обичайно след 40 годишна възраст. Но какво, ако болката се появи по време на нашите 20 или 30 години?

Тогава е очевидно, че възрастта не е причина за болката, а вместо това тя може да бъде резултат от травма, пренапрежение, фрактура, артрит и ревматизъм.

Понякога болката идва дори когато сме в състояние на покой. Рецептата за този крем е намерена в руските медицински книгите. Тя се приготвя лесно от съставки, които всеки има в кухнята си.

Рецепта за крем срещу ставни болк

Съставки:

Една супена лъжица: мед Горчица Сол Натриев бикарбонат

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки в блендер. Намажете от крема върху болезнено място, можете да го увиете с фолио или найлонов плик и в крайна сметка да покриете с вълнен шал или кърпа. Можете да го оставите така за около 2 часа.

Най-добре е да направите това лечение, преди да отидете в леглото, защото след сваляне на компреса, тялото трябва да остане в спокойна позиция. Повторете процедурата, ако е необходимо!

Горчицата служи като лечебна подправка и често се използва в медицината срещу болезнени стави , както и за други цели:

За слънчеви изгаряния и други видове изгаряния Ако имате главоболие, сложи горчица на челото си и я оставете да дейтва Вземете една супена лъжица горчица на всеки няколко часа, ако имате настинка или възпалено гърло./За жената