Начало КЛЮКАРНИК Ето го братът на Димитър Бербатов, които беше осъден за притежание на...

Ето го братът на Димитър Бербатов, които беше осъден за притежание на наркотици на времето (снимка)

96
Сподели

Димитър Бербатов отново е в добри отношения с брат си

Това съобщиха достоверни източници пред „Шоу“, близки до популярната фамилия. Нещо повече – Митко е помогнал на Асен.

И то не как да е, а изключително много. Първо, той е ударил здраво рамо за новото работно място на Бербатов – младши, писа „Шоу“.

В началото на есента Асен започва като треньор в школата на ЦСКА в Лондон.

„Митко завъртя два – три телефона и оправи нещата. Работата е повече от отговорна и се надяваме брат му наистина вече да си е седнал на задните части и да мисли трезво с главата си. Но това не е всичко“, категорични са информаторите.

Според тях Митко, след доста дълга пауза, отново е инжектирал финансово брат си – с 50 000 лева, които са нищо за футболната звезда и доста пари за обикновените хора. Те били отредени Асен да започне нов бизнес, но от какво естество, за момента не става ясно.

Проблемите в отношенията между Митко и брат му дойдоха, когато Асен бе осъден за притежание на наркотици. Тогава Бербо го спаси от панделата, макар че не се знаеше дали си струва рискът, тъй като роднината му преди това бе спипван на няколко пъти да шофира без книжка или да фучи с бясна скорост из улиците, сякаш му правеше кеф да си играе със законите и органите на реда. Да не говорим, че дори се е заяждал с полицаите и вместо да обещае, че ще се поправи, е уточнявал, че дори и да го санкционират, ще продължава да си прави каквото си знае.

Благодарение на дебелите връзки на Митко, днес Асен все още има книжка в себе си и не търка наровете дългосрочно. Но преди това е поставил условие, че не желае да бъде търсен от роднината си, докато не му дойде акълът и не се вземе в ръце да стане сериозен човек.

По всичко личи, че чудото се е случило, вследствие на което бащата на двамата братя – Иван, също е проговорил на Асен, от чиито предишни действия бе крайно огорчен.

 

Източник: За жената