Начало КЛЮКАРНИК Седмичен любовен хороскоп-Две зодии ще се радват на романтиката на августовските нощи

Седмичен любовен хороскоп-Две зодии ще се радват на романтиката на августовските нощи

84
Сподели

Овен

Доста любопитни и романтични изненади ще има за вас тази седмица. Ще чуете учудващо любовно обяснение и дори не само едно.

Изразете чувствата си смело, независимо дали сте готови за взаимност или не. Не позволявайте на никой да се намесва в решенията ви. Ако сте във връзка бъдете дискретни и не давайте поводи за ревност.

Телец

Периодът ще е малко сложен що се отнася до личните и романтични отношения. Настроението ви е нестабилно и неприятностите, до колкото ги има, ще са в резултат на ваши необмислени изказвания или на разсеяност, поради която ще пренебрегнете съвсем нормално желание на любимия човек. Не сте толкова комуникативни, колкото обикновено и, дори някой да се опитва да се сближи с вас няма да ви направи впечатление. Може би самите вие ще се чувствате по-спокойни, ако общувате предимно с обичайните си приятели. Те със сигурност няма да ви изненадат.

Близнаци

Ако не сте във връзка не търсете любовта в образа на непознат/а. Обърнете погледа си към хората от своя кръг, към тези с които общувате сравнително често. Ще установите, че някой отдавна ви наблюдава и се стреми да спечели вниманието ви. В случай, че имате приятел/ка е желателно да сте сдържани. Не завързвайте нови познанства в социалните мрежи. Ще се изкушите да разкажете „подвизите“ си и ще си създадете куп неприятности.

Рак

Прекалено сте чувствителни и на моменти възприемате сигналите неправилно. Любимия човек може да ви направи незначителна забележка, на която да реагирате нелогично и непривично агресивно. Съобразявайте се с обективната действителност и не прекалявайте с капризите. Необвързаните Раци нямат големи шансове за нова любов. В желанието си да привлечете нечие внимание може да направите лошо впечатление. Препоръчително е да сте сдържани.

Лъв

Помислете до колко е стабилна връзката ви в момента. Ако усещате, че нещо „куца“, че отношенията охладняват, то потърсете причините. Може би са свързани с поведението ви. Понякога се държите прекалено властно и не се замисляте за ефекта от действията си. Дайте възможност на любимия човек да се справя самостоятелно. Само така ще може да изрази чувствата си. Необвързаните представители на вашия знак ще продължават да блестят в собствената си светлина. Огледайте се внимателно, любовта може би е скрита някъде в сянката около вас.

Дева

Може да ви се стори, че връзката ви вече е лишена от трепет и всичко, което се случва е прекалено стандартно. Не чакайте на готово, проявете инициатива. Спокоен разговор с любимия човек може би ще ви насочи за начина, по който да освежите отношенията. Въздържайте се от прибързани действия, ако все още нямате приятел/ка. Не е нужно да стартирате връзка само, защото „другите правят така“. През тази седмица не трябва да стигате до крайности в каквато и да било посока. Нито да започвате, нито да прекратявате връзка.

Везни

Стабилността в отношенията винаги е била важна за вас. През тази седмица може да усетите, че поведението на любимия човек е безпричинно странно. Наблюдавайте и не задавайте въпроси. Може той/тя има нужда от малко свобода и време за себе си? През това време вие можете да се погрижите за интелектуалните си интереси. Не се стресирайте, ако все още не сте попаднали на личността на мечтите си. През тази седмица е по-добре да се отдадете на любимите занимания. Дори да започнете връзка ще се окаже неустойчива и в известна степен разочароваща.

Скорпион

Неспокойни сте и романтичните преживявания няма да ви радват. Иска ви се да се случи нещо ново, непознато, изненадващо. Задълбочени в търсенията си е възможно да сътворите някоя глупост. Постарайте се да не създавате конфликти. Ако не ви се иска да се срещате с приятел/ката си просто го кажете. Бъдете откровени, но в рамките на добрия тон. Ако случайно ви хрумне да започнете още една връзка, успоредно с първата, то помислете как бихте се почувствали, ако някой ви спретне подобна „изненада“. Установявайки, че последствията ще са катастрофални най-вероятно ще овладеете спонтанния си ентусиазъм.

Стрелец

Ще имате възможност да разкриете чувствата си и ще се почувствате много добре, ако го направите. Проявете решителност, но и готовност за отстъпки. Приятел/ката ви точно в пози период може да реши да „покаже характер“. Реагирайте спокойно, разберете причините и споделете мнението си. Реакцията ще ви подскаже как ще продължи връзката. Ако все още не сте във връзка имате реална възможност да попаднете на половинката си. Не отказвайте покана за среща, преодолейте собствената си неувереност. Не бързайте със следващата среща и не обсъждайте проблемите си. Събитията ще се подредят по-добре, отколкото очаквате.

Козирог

Не разчитайте на вълнуващи любовни емоции през тази седмица. По-добре ориентирайте усилията си към каквито и да било други занимания. Много е вероятно изобщо да не ви се иска да видите приятел/ката си. Споделете ангажиментите си, за да предотвратите каквито и да било съмнения, разредете срещите. В по-добра позиция са необвързаните представители на вашия знак. Те няма да разполагат с достатъчно средства за забавления и ще предпочетат уединението. Добър вариант, защото ще стабилизират настроението си.

Водолей

Отношенията с любимия човек ще са доста конфликтни. Колкото по-рядко се виждате, толкова по-добре. Не обсъждайте важни въпроси и не анализирайте развитието на връзката, ако действително нямате намерение да я прекъсвате. Дългите разговори може да свършат с остри спорове, от които ни най-малко нямате нужда. Опитите да създадете връзка, в случай, че все още сте самостоятелни, ще завършат с неуспех. Не се захващайте, ще си спестите неприятни емоции.

Риби

Организирайте времето с приятел/ката си така, че да сте само двамата. Даже в началото на седмицата е желателно да не се виждате. Ще компенсирате липсата на срещи чрез кратко пътуване или съвместен излет сред природата. Другият подходящ вариант е да спортувате заедно, но съобразявайки се с особеностите на времето и външните температури. Избягвайте присъствието в общи компании, ще станете обект на клюки. За необвързаните Риби, напротив, е препоръчително да общуват с повече и по-разнообразни компании. Може да не попаднете на личността на живота си, но със сигурност ще се забавлявате.

 

Източник: За жената