Начало КЛЮКАРНИК Детето чудо Крисия се къпе в приказен лукс – навлече черни дрехи...

Детето чудо Крисия се къпе в приказен лукс – навлече черни дрехи и хвърли тлъсти пачки за… (СНИМКИ)

1031
Сподели

Детето чудо Крисия буквално се купе в разкош. Малката красавица се радва на СПА и релаксиращи масажи в един от най-хубавите и скъпи хотели в сърцето на Велинград.

Сега ще ви разкрием малко повече за последния ден от старата и първия ден от новата година на Крисия Тодорова. Малкото момиче, което прослави страната ни с чудния си глас и беше на косъм да се окичи с победата на детския конкурс „Евровизия”.

Детето чудо е посрещнала Нова година цялата пременена в черно, но и много щастлива. Тя е посрещнала 2019-а в един от най-скъпите и елитни хотели във Велинград. Нощувката там е около 300 лева на вечер.

Имайки предвид обаче, че в пакета на Тодорова нощувките са били повече, а нищо чудно в цената да е бил включена и тържествена програма, както и вечеря, не ни се мисли какви луди пари е дала тя.

Тодорова най-вероятно е със семейството си, въпреки че те не присъстват на нито една нейна снимка от вечерта в социалните мрежи. На кадрите Крисия се смее, кифлее, издувайки устни напред и даже позира  горещ минерален басейн сред природата.

 

Източник: Блиц