Начало КЛЮКАРНИК Месечен хороскоп на Алена за януари 2019 г. за работа, здраве и...

Месечен хороскоп на Алена за януари 2019 г. за работа, здраве и любов

1004
Сподели

Ето как ще започнат годината зодиите, според видния астролог Алена-Ще има още поводи за радост, още поводи за размисъл и много успехи следват пътя на няколко зодии, които ще изпитат щастие през януари.

ОВЕН

Работа: Целта ви е да  постигнете финансова независимост, но реалностите може да се окажат различни от очакванията ви и от дадените ви обещания.

Ако имате намерение да започнете нова работа или да регистрирате ваша фирма, можете да го направите, само при гарантирано по-високо заплащане и позиция, която да ви помага да израствате в професионално отношение.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, а през януари сте заплашени от простуди и проблеми с ушите, ако допуснете възпаление на гърлото или силна кашлица.

Тези от вас, които имат хронични заболявания, да се предпазват от обострянето им на 12-14 януари когато Луната е във вашия знак.

Любов:Дори и щастливи в брака може да сте ухажвани от познати, които искат да ви измъкнат парите и да съсипят живота ви – защото сте срещнали кармичен враг, или просто защото са решили, че сте лесна плячка.

 

ТЕЛЕЦ

Работа: Не бива да се впускате в начинания, дори и ако имате ваш бизнес, няма да са успешни. Завършете започнатите задачи, които вече са извън поставените срокове, за да не се окажете без приходи. Ако сте в ролята на подчинени внимавайте да не ядосате до крайност вашия началник и да си изпросите уволнение заради непрекъснатото мърморене и критика

Здраве: Ако сте прекалили с трапезите в дните от началото на месаца, съветът ми е в средата да направите няколко разтоварващи дни, които да обновят организма ви и да го освободят от натрупаните отрови. Задължително се пазете от простуди в дните 14-17 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Стабилните семейни двойки може да изживеят криза в отношенията заради свои роднини, които нахално са се нанесли „за малко“ във техния дом. Отпратете ги на следващия ден, но не им наемайте хотел за ваша сметка, защото не сте ги канили.

 

БЛИЗНАЦИ

Работа: Във ваша полза е да озаптите въздушната си същност, да сте последователни в действията си и да не сте прибързани. Така ще избегнете грешките и необратимите последици, които ви лишават от успех. Причината за провала се корени единствено в нежеланието ви да се вслушате в съветите на околните, което пък ви подтиква да спорите с всеки, дори и да знаете, че грешите.

Здраве: Здравето ви зависи от умението ви да се зареждате с оптимизъм, да не мразите хората, ако са ви критикували и засегнали с нещо, защото тези чувства могат да са причина за проблеми с белите дробове и за кожни алергии. Бъдете внимателни в периода 17-19 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Начинанията носят ново начало и във вашите лични отношения. Всички, които сте щастливи в брака, не бива да изневерявате. Даже и флирт може да съсипе отношенията ви, защото вашата половинка няма да ви прости тази забежка и може неочаквано да поиска развод.

 

РАК

Работа: В деловите отношения имате притеснения, че може да не се справите с новостите, въпреки че е време смело да се впуснете в новото и неизвестното.  Колкото по-малко се вживявате в интригите около вас, дори и когато не ви засягат, толкова по-уважавани ще сте. Може да обмислите промяна на работата или на служебната си позиция.

Здраве: Здравето ви е отлично, въпреки че със сигурно сте прекалили с яденето и пиенето по време на празниците. Внимавайте с алкохола и храната, за да избегнете пробллеми с жлъчката. Пазете се в дните 19-21 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Постоянните ви забележки и ревността ви изнервят вашите близки и ги принуждават да ви отговарят с агресия, а защо не и с изневяра, която води до светкавична раздяла и развод, ако са срещнали партньор-мечта, каквито вие не сте.

 

ЛЪВ

Работа:  Проявата на доверчивост ви вреди. Не приемайте всяка казана дума за истина, а ако назначавате нови служители на работа, в никакъв случай не се доверявайте само на поднесената ви от тях информация. Проверете всичко сами, за да не съжалявате, че сте се доверили, а те ви предават или си получават заплатата без да работят.

Здраве: През първата половина на месеца не сте във форма и се стремите повече да си почивате, но това е нормално заради натоварването в края на миналата година. Вечер не прекалявайте с алкохола, особено след изтощителните празнични трапези. Грижете се добре за себе си в периода 21-23 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте нещастни може да направите крачката към развод, но не се впускайте веднага в нова връзка. Раздялата и няколко месеца самота ще ви спестят страдания с години. Разводът , ако се решите на тази крачка е начин да се освободите от непрекъснатите притеснения какво ви очаква когато се прибирате у дома.

 

ДЕВА

Работа: Не е изключено да имате проблеми с ваши служители, които отказват да се заемат със задачите си, като пречат да изпълните плановете си и поетите отговорни задачи. Не се колебайте да ги уведомите, че ще ги уволните, ако не променят поведението си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно,заради обилните празнични трапези и липсата на почивка. От вас зависи да не си създадете проблеми със стомаха. Не пийте алколох и избягвайте търсото месо, мазнини и люти подправки в дните 23-25 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не упреквайте близките си за вашите провали и не им вменявате вина, за да спечелите тяхното съчувствие.  Тези от вас, които са решили да се развеждат, да не правят крачката през този месец, защото няма да ги подминат големи неприятности.

 

ВЕЗНИ

Работа: От вас зависи да не се налага да работите допълнително. Не взимайте кредити, дори и да са уговорени. Ако имате намерение да работите със задгранични партньори, готови да инвестират във вашия бизнес, направете крачката към споразумения и не се колебайте да представите вашите искания. Не бива да харчите за нечии капризи или за обзавеждане на вашия офис.

Здраве: Ако сте отговорни към здравето си, ако не прекалявате с алкохола и избегнете преумората, ще сте в отлична форма през целия месец. Бъдете особено внимателни и се предпазвайте от проблеми с бъбреците в периода 25-27 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: В почивните дни през месеца пътувайте с вашите близки. Намерете местенце за отмора, което е приятно на брачната ви половинка и на децата, за да стабилизирате отношенията си и да си създавате чести положителни емоции.

 

СКОРПИОН

Работа: Съветът ми е да съхраните своята самостоятелност и финансова стабилност, като не разчитате на обвързване в съдружие. Забравете за желанието си да сте полезни на ваши близки като ги назначавате на работа. Ще си навредите. Не е изключено да ви искат голяма сума пари. Вашата добронамереност ви води към необратими последици и неприятности, затова откажете на мига.

Здраве: Здравето ви е зависи от умението ви да приемате неуспехите си спокойно, да не страдате и да не се уташавате с алкохол. Бъдете грижовни към здравето си в дните 1-2 и 27-29 януари, когато Луната е във вашия знак и не забравяйте, че сте податливи на инфекциозни заболявания.

Любов: Ако сте създали семейство и сте срещнали своята подходяща половинка, ще дадете всичко от себе си, за да сте щастливи. На моменти сте склонни да проявявате агресия и да притеснявате близките си, особено когато не ви позволяват да ги обсебвате и да ги лишите напълно от личната им свобода.

 

СТРЕЛЕЦ

Работа: Полза ви носят строго интелектуалните занимания и обогатяването с нови знания и полезна информация. Пазете се от претоварване с непосилна работа и преумора. Не проявявайте недоволството си и не критикувайте непрекъснато вашите колеги и делови партньори, защото ще си спечелите неприятели, които тайничко ще ви мъстят.

Здраве: Предпазвайте се от преумора и не се хранете с дражнещи стомаха ви ястия, особено след като сте претоварили организма си около новогодишните трапези. Бъдете внимателни и се предпазвайте от проблеми с черния дроб и от оперативна намеса в дните 2-4 и 29-31 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не бива да поставяте на първо място работата, защото ще ядосате брачната си половинка и децата, а възрастните роднини заради закъсненията ви ще са първите, които ще създадат напрежение със съветите си, будейки  съмнения че изневерявате.

 

КОЗИРОГ

Работа: Преди да правите забележки, да сте нападателни и да критикувате, с което не печелите уважение и не издигате авторитета си, преценете дали си струва да съсипвате отношенията си с онези ваши партньори и колеги, които са доказали своята лоялност към вас.

Здраве: Позволили сте си да хапвате и пийвате повече от обичайното по време на  празниците и не е изключено да се окаже, че кръвното ви налагане играе. потавливи сте на травми особено в дните 4-7 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През януари мечтаете за нова среда, да изясните личните си отношения, но ако сте семейни това ще е причина за проблеми в брака, дори и при съществуваща хармония. Тези от вас, при които точката на непоносимост е надхвърлила шанса за търпимост, е по-добре да се разделят и да не си причиняват повече душевни страдания.

 

ВОДОЛЕЙ

Работа: На моменти нарушавате вашето правило да не проявявате агресия, когато ви пречат да работите, реагирате агресивно и неадекватно, но в годината на Юпитер  рискувате да си създадете врагове, които да бойкотират проектите и работата ви. Ще блокират плановете ви, въпреки че сте борбени и приемате препятствията като предизвикателство.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте постоянно изнервени и отказвате да си дадете почивка или да приемете съветите на вашите близки. През този месец се предпазвайте от травми. Не търсете утеха в алкохола. Бъдете грижовни към себе си в периода 7-9 януари, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте срещнали своята половинка, нямате причини за проблеми в брака, а и хармонията ви е гарантирана.  Семейните да не се изкушават да изневеряват уж дискретно, защото проблемите и раздялата ще са неочаквани. Причината е, че ви пречи и сте непримирими към завистта на ваши роднини.

 

РИБИ

Работа: През този месец бъдете дейни и упорити. Ако сте управители на ваша фирма не уволнявайте и не назначавайте служители, но преценете дали да го сторите през следващите месеци. Ако имате намерение да сменяте работата си или професионалната си позиция, не го правете прибързано и на инат, а обмислете добре решението си, за да не се окажете с по-ниско заплащане.

Здраве: В дните 9-12 януари Луната е във вашия знак, затова ви съветвам да се предпазвате от проблеми с краката и стъпалата. зима е и е във ваша полза да носите удобни обувки. Не е изключено обостряне на хронични проблеми. Давайте си почивка. Тези от вас, които искат да пречистят организма си могат да направят разтоварваща диета.

Любов: Семейните се чувстват несигурни че чувствата им са споделени, въпреки че досега не са имали подобни съмнения. Ако имате съмнения в отношенията си, пътувайте защото отдалечаването от дома ще ви помогне да прецените правилно чувствата си.

 

Източник: За жената