Начало КЛЮКАРНИК Никита Джонсън отвърна на удара: Поведението на Албена Вулева е циркаджийско!

Никита Джонсън отвърна на удара: Поведението на Албена Вулева е циркаджийско!

242
Сподели

Още докато бяха под един покрив в Къщата на „ВИП Брадър” в края на миналата година, Никита Джонсън и Албена Вулева явно показваха неприязънта си една към друга.

Не пропускаха възможност да се атакуват словесно или с някой друг намек. Словесната им битка обаче, продължава и извън пределите на формата – под формата на хапливи фейсбук статуси.

Първа хорото поведе Албена Вулева, която в типичния си провокативен стил в своя фейсбук профил буквално засипа с всевъзможни намеци, колажи и определения Никита.

Обвини я дори, че когато през 2015-та печели „Биг Брадър”, не е дарила нито лев от спечелената парична награда за кауза за деца в неравностойно положение, макар че е обещала да го направи в ефир.

В скандален чат, споделен на фейсбук стената на Албена, момиче задава следния въпрос: „Не ви ли даде паричната награда от сезон 2015?”, обръщайки се към Аделина Банакиева – ръководител на каузата. А Аделина отвръща с: „Тя обеща да дари пари за деца без родителска грижа, поне част от наградата. Не е дала лев…”.

Отговорът на Никита Джонсън очаквано не закъсня!

„С първия си статус за годината ще затворя поредната вратичка, която злобно бе отворена да зее. Никога не съм се оставяла да бъда манипулирана и този път няма да изневеря на себе си”, пише бизнесдамата в личния си фейсбук профил. И продължава:

„За циркаджийското поведение на Албена Вулева, няма дори да си правя труда да коментирам с повече от 2-3 изречения. Разбирам, че е обсебена от мен, но нищо не мога да направя по въпроса… защото аз отдавна се научих да оставям негативните хора да си тръгват от живота ми.

Сега по същество.

Няма да позволя на никого да ме злепоставя и обвинява! Да се дарят пари за нечия кауза е процес който изисква отговорност, отчетливост, прозрачност и двустранна ангажираност. Парично дарение може да се реализира единствено към НПО, фондация, сдружение, държавна или общинска организация. Когато лично потърсих информация, от Аделина относно фондация или сдружение към които да се отправи дарението, отговор не получих. Дарителска сметка, по каузата, също НЕ ми беше предоставена. Желание от моята страна имаше, но конкретност от Аделина – НЕ! Аз вярвам, че когато човек знае за КАКВО се бори, ще намери начин и КАК.

Гледайки, постфактум, участието ни във въпросния формат през 2015 осъзнах, че тази жена дори не е била искрена с мен… никога не я упрекнах за това.

Моля ви не ми пращайте, на лични съобщения, житейските празноти на Албена Вулева, проявили се в писаници и колажи. Ми… Не! Не ми е интересна, нито като реакция, нито като съдържание, нито като пълнеж, наглостта е нейното амплоа. Няма начин да ме впечатли!”

Разбира се, както в профила на Албена Вулева след нейната публикация, валят десетки доброжелателни коментари, така и в този на Никита Джонсън.

„Много над нивото си на това долно същество Вулева… хич не и обръщай внимание да си умре от злобата си”, гласи един от коментарите под публикацията на бизнесдамата./Блиц