Начало ВЕСТИ Охранител загина, защитавайки гостите на елитно парти от бандити (СНИМКИ)

Охранител загина, защитавайки гостите на елитно парти от бандити (СНИМКИ)

348
Сподели

В район Мейфеър, в Лондон, охранителят Тудор Симионов, мигрант от Румъния, не е успял да спре нападатели, които се опитали да нахлуят на елитен секс купон. При инцидента мъжът е загубил живота си.

Според „Дейли Мейл“, аристократичните празненства преди Нова година са част от дейността на самопровъзгласилия се лорд Дейвънпорт. Той стана известен с това, че винаги е организирал забавления за клиентите си, а на неговите партита има всичко, което може да се пожелае.

За услугите лорд Дейвънпорт взема такса, която не е ясно определена. Някои от гостите са плащали по 2 000 паунда, а други по 800.

Източници на „Дейли Мейл“ твърдят, че лорд Дейвънпорт е довел в сградата на фаталния инцидент много елитни проститутки и е провел парти с приятели и познати клиенти.

В един момент, обаче, неизвестни престъпници научили за частното секс парти. Те не били допуснати вътре, а охранителят се опитал да се справи с натрапниците. Но ядосаните нападатели пронизали пазача с нож, от което той починал. Други двама охранители, както и една жена също са били наръгани, но несмъртоносно.


Тудор Симионов

Отбелязва се, че посетителите на купона започнали да хвърлят чаши и други предмети по бандитите. Един от тях бил ранен, след което те решили да напуснат мястото на произшествието.

Според информацията на британското издание, починалият при мелето охранител Тудор Симионов е пристигнал преди около два месеца в Англия заедно с приятелката си Мадалина Ангел в търсене на по-добър живот.


Тудор Симионов заедно с приятелката си


лорд Дейвънпорт

 

Източник: Блиц