Начало КЛЮКАРНИК Халваджиян проговори за сензационна рокада, свързана с „Господари на ефира“

Халваджиян проговори за сензационна рокада, свързана с „Господари на ефира“

1135
Сподели

Договорът на „Господари на ефира“ с „Нова броудкастинг груп“ е свършил. Телевизията се моткаше, така че в момента ние взимаме други мерки. Това каза пред  продуцентът Джуди Халваджиян за изчезването на предаването от програмата на Нова телевизия, цитиран от „Труд“.

Разговаряме както с тях, така и с други телевизии. Винаги за предаването има вариант да бъде излъчвано по друга телевизия, защото принципите на „Господари на  ефира“ понякога пречат на някои хора, каза още Халваджиян.

Ние сме отворени за възможности, защото за нас не е важно в коя телевизия сме, а мисията на „Господарите“ да продължи. Предаването ще бъде в тази телевизия, която иска и уважава „Господари на ефира“, обясни продуцентът.

Нова телевизия е на път да дублира грешката си отпреди 10 години, когато с лека ръка изпусна най-рейтинговото си предаване „Господари на ефира“ и то триумфално премина в bTV. Сега ситуацията като нищо може да се повтори. Или поне за това говорят фактите.

Договорът на „Господарите“ с Нова е изтекъл в края на м.г. и към днешна дата все още не е подновен.

Проучване  показа, че загубата от евентуалното напускане на „Господари на ефира“ може да стане двойна. Защото освен най-влиятелното предаване, телевизията може да се прости и със звездите на другото си ефирно бижу „Като две капки вода“ Рачков, Зуека, Мария Игнатова и компания. /Блиц