Начало КЛЮКАРНИК Векилска разкри коя е най-голямата й грешкa! (СНИМКИ)

Векилска разкри коя е най-голямата й грешкa! (СНИМКИ)

284
Сподели

Едно от емблематичните лица на bTV, което съвсем скоро хвърли бомба, че напуска телевизията, реши да разкрие една от големите си тайни. Марияна Векилска използва личния си фейсбук профил, за да сподели с какво се е примирявала дълги години.

Освен това тя сподели и коя е най-голямата грешка, която е допускала ще отнася за външния й вид.

Лицето на bTV реши да се похвали с куп снимки, над които сподели проблемите си, но и резултатите, които е постигнала към днешна дата.

Оказа се, че Векилска като всяка жена е безумно суетна когато стане въпрос за външния й вид и по-специално лицето – все пак именно то я направи толкова разпознаваема в последните години от както е на екран.

Журналистката сподели, че дълго време не е била доволна от формата на веждите й, но вече е намерила идеалния им вид.

„От доста време съжалявах, че преди години пооскубах веждите и развалих естествената красота на погледа си. Но ето! Професионалният гримьор Ева Серева ми върна веждите от едно време и дори ги направи още по-красиви! А това си е цяло изкуство. Благодаря ти от сърце, Ева, за професионализма, прецизността и това, че изглеждам толкова естествена!“, сподели Векилска, която показа и свой фотос от разкрасителната процедура.

„Най-накрая – най-красивата рамка на моите очи – веждите – окончателно оформени – нито тънки, нито прекалено дебели – с красива извивка и уплътнени, както и колкото подхожда на моето лице. Благодаря ти, Eva Sereva за това, че си такъв естет и….толкова мила! Радвам се, че проявих достатъчно съобразителност и се обърнах към такъв специалист!“, написа близо месец по-късно Векилска, която очевидно редовно планира да се подлага на този тип разкрасителни процедури. /jenata.blitz.bg