Начало КЛЮКАРНИК Зодиакалните комбинации, които през 2019 г. не бива да започват връзка, за...

Зодиакалните комбинации, които през 2019 г. не бива да започват връзка, за да не страдат

398
Сподели

Според астролозите, тези зодиакални комбинации през 2019 трябва да внимават и по-добре да не прибягват до сериозни отношения, точно през тази година, защото връзката между тях няма да е успешна.

Овен – с Риби

Овните няма да имат време да са прекалено емоционални и чувствителни тази година, затова не трябва да се забъркват с ранимите Риби. Овните ще предпочитат да действат и работят за мечтите си.

Телец – с Близнаци

Тези знаци преживяват промени и са като революционери през годината.

Близнаците преживяват нещо подобно, но няма да се разберат с Телците. Телците имат нужда от човек, който ще е плътно до тях, а Близнаците ще се разсейват и ще се занимават със себе си.

Близнаци – с Рак

Близнаците обичат игричките, закачките, заяжданията. Раците ще са прекалено емоционални за тях и ще са фокусирани над семейните отношения, а не над забавлението.

Рак – с Везни

Раците ще са фокусирани над себе си, близките си, здравето си. Везните обаче все още не знаят какво искат и търсят себе си. Това би изморило Раците.

Лъв – със Скорпион

Има огромно сексуално привличане между тези два знака. Но и Скорпионите, и Лъвовете имат голямо его и постоянно се карат за неща, които не са толкова важни. Лъвовете ще се нуждаят от спокойствие.

Дева – с Водолей

Девите ще се впечатлят от интелекта и пъргавия ум на Водолеите, но търсят повече стабилност и сериозна връзка. Водолеите обаче няма да са толкова привързани към тях.

Везни – с Телец

Между тях има силно привличане и трудно ще устоят един на друг. Но Везните имат нужда да се фокусират над себе си и своите нужди, да определят приоритетите си и да изпълняват мисията си, Телците няма да ги разберат.

Скорпион – със Стрелец

Скорпионите ще си мислят, че могат да се справят със свободния дух на Стелците и жаждата им за приключения. В един момент обаче ще се изморят, Скорпионите искат дълбока връзка и истинска интимност, не само забавления.

Стрелец – с Дева

Девата ще очарова Стрелците. Но няма да може да ги следва навсякъде и да пътува с тях постоянно. Ще ги изостави, защото иска нещо по-сериозно, а това ще нарани Стрелците.

Козирог – с Овен

Тази година Овните ще са доста решителни и амбициозни, което ще съблазни Козирозите. Но импулсивната им природа и неконтролируемостта им ще причинят главоболия на Козирога и ще го ядосат.

Водолей – с Козирог

Те нямат нищо общо. Това ще се стори като предизвикателство на Водолеите и ще искат да завладеят Козирозите, за да почувстват тръпка. Но нищо няма да се получи.

Риби – с Лъв

Лъвовете са много страстни и креативни през 2019 г., ще насочат внаманието си към хобита, проекти. Рибите ще менят настроенията си често, ще философстват и ще търсят отговори на вселенски въпроси, което ще е прекалено натоварващо за Лъва.

 

Източник: За жената