Начало ВЕСТИ Проговори тайната любовница на Уди Алън и разкри как са правили тройка...

Проговори тайната любовница на Уди Алън и разкри как са правили тройка с…

949
Сподели

През 1976 година актрисата Боби Кристина е на сладките 16 години.

Но тя не обича да общува с връстниците си и има очи смо ца по-възрастен мъж – режисьорът Уди Алът, който е по онова време на 41 години. Двамата имат връзка осем години. Боби пази идилични спомени за романа си с четирикратния носител на Оскар.


„Имах смарагдовозелени очи и бях блондинка, която беше решила да стане моделка“, казва тя. През септември Лолитката седи в известен нюйоркски ресторант. Точно се връща от тоалетната, когато към нея се приближава Уди Алън и й казва – днес раздаде толкова много авгографи, а сега вземи моя. И слага на масата салфетка с телефонния си номер.

Известният режисьор не си губел времето, след няколко дни поканил Боби в апартамента си на „Пето авеню“. Години по-късно той твърди, че никога не я питал за годините й, но пък и тя не му била казала, че е още непълнолетна и на практика ходи на училище. Двамата си станали близки, а днес красавицата признава, че Уди Алън наистина е бил голямата й любов и го помни само с добро.

„Реших се да проговоря за връзката ни, за да опиша какъв е той. Не го нападам, само разказвам за нашия роман. Благодарение на него станах това, което съм сега“, признава Боби. Но разкрива и как се е чувствала, когато той решава, че ще я представи на следващата си приятелка – Мия Фароу. „Чувствах се ужасно, изобщо не исках да бъда там, но нямах смелостта да стана и да си тръгна. В мезонета на Алън правехме тройка няколко пъти с него и с Миа. наслаждавахме се един на друг и беше забавно“, твърди тя. „Миа Фароу беше красива и сладка, а той – омагьосващ, вълшебен и секси, имах усещането, че се усъвършенствам в цялата тази наша игра“, спомня си Боби./Блиц