Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода 7-13 януари-ДЕВА-Силен късмет, ВЕЗНИ Значителни възможности за...

Седмичен хороскоп за периода 7-13 януари-ДЕВА-Силен късмет, ВЕЗНИ Значителни възможности за напредък

877
Сподели

През периода Овните ще са идейни и успешни, а Телците видимо ще заздравят поразклатените си позиции. За представителите на Близнаци седмицата ще е заета, а Раците да се активират.

Лъвът да не се подава на отчаяние, а Девите разполагат с отличен късмет, но да се владеят. Възможностите на Везните са значителни, а Скорпионите да се стабилизират.

Стрелците да са по-мобилизирани, а Козирозите да владеят повишеното си напрежение. Водолеите реализират личните си цели, а Рибите да са спокойни и последователни.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Активна изразност

Началото на годината ще ви зарадва с добра оферта за нова работа.

Интересен седмичен етап, определящ началото на мощна реализация в характерния за вас делови периметър, която ще се осъществи в пълнота за срок от четири седмици. Сега се намирате в центъра на динамична среда, в която ще разгърнете уменията си за изграждане на необходимото ви база. Петък е ползотворен, а уикендът ще е доста напрегнат. Понеделник ще е успешен, а във вторник сполуката ще дойде по-трудно. В сряда успяват мобилизираните. Четвъртък е благодатен.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Период на укрепване

Отпуснете се и се насладете на постигнатото до тук през годината. Предстоящата седмица следва да се разглежда като важен период за социалното укрепване на Телците, през който ще направите важна крачка напред в израстването си – лично и социално. Някои от родените в знака ще се укрепят и стабилизират във възходяща градивност по отношение на професионалните си позиции. Петък е слаб, събота е успешна, а неделя ще е доста неприятна. Понеделник и вторник също ще са успешни. Сряда ще е по-слаб ден, а четвъртък ще ви донесе ярка сполука.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Напрегнат етап

С делова активност ще работите върху приключване на започнатите задачи и на всички други, чиито срок наближава с края на годината. Седмичният период, пред който Близнаците са изправени ще е силно напрегнат поради остри противоречия с противниците и опонентите ви. Борбата ще е мъчителна, но ще се появи помощник, чрез подкрепата на когото ще надделеете. Наложително е да укрепите позициите си, които в момента не са разклатени, но не са достатъчно надеждни за бъдещето ви. Петък и уикендът ще са трудни и неприятни.

 

Седмичен хороскоп РАК

Мобилизирайте се за активни действия

Преизпълнени сте с добри качества, заложете на тях и продължете в търсене на вашето щастие. Няма да липсват ситуации, в които ще се налага да правите избор между добри възможности. За реализацията на целите си през новата седмица Раците следва да се мобилизират във висока степен и да действат без отпускане.Не разчитайте на дребни хитрости, чрез които ще имате шанса да спестите усилията си при осъществяването на дадена цел, защото този стил на действия не е надежден и обикновено носи проблеми. Петък, събота и неделя ще са слаби в делови аспект. Понеделник и вторник ви носят успех, сряда идва с промени, а четвъртък е тежък.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Не се подавайте на отчаяние

Отворете сетивата си за хубавото в живота и се насладете на приятните мигове, които ви се дават. Преобладаващата част от Лъвовете навлизат в новото седемдневие доста потиснати и обезверени. Ситуацията е усложнена. Проблемите при вас са много, а всекидневието сякаш е замръзнало и не дава никакви индикации за раздвижване.Част от родените в знака са изправени пред здравословни неудобства, които допълнително ще разстроят психиката им. Петък и уикендът ще ви затруднят. Следват успешните понеделник и вторник. Сряда е слаба, а четвъртък – напрегнат.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Силен късмет, но се владейте

Духовно смирени и с повече вяра в бъдещето, ще работите за постигане на начинанията си през настъпващата година. Доста хубав и положителен период за реализация на деловите планове, а характеристиката и в лично отношение не е по-слаба, тъй като за всички от зодията определено може да се каже, че са облагодетелствани от късмета. Има обаче и нещо, от което следва да се разграничите. Това е гневът, агресивният ви израз и прибързването, които се дължат на стремежа за надмощие. Първите три дни ще са напрегнати. Следващите ще ви радват с явна сполука в целите.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Значителни възможности за напредък

Успешно начало на Новата година. Перспективите пред вас са повече от добри. Основното значение на седмицата е, че ви предоставя доста благоприятни възможности за реализация на делови цели и за успешно справяне с професионалните задачи. В момента дори това благодатно звездно въздействие надхвърля деловия и социалния аспект на вашата изява, както и рамките на предстоящото седемдневие, обхващайки чудесни възможности през  следващите три седмици. Напрегнатите дни са два – предстоящата събота и идващият четвъртък. Останалите дни са добри.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Необходимо е да се стабилизирате

В седмицата, в която посрещате Новата година по-често ще ви занимават човешките взаимоотношения и добрите емоции. Преобладаващата част от Скорпионите отново са твърде неустойчиви, а мнозина от зодията се залавят ентусиазирано за реализирането на „нови възможности”, които в крайна сметка се оказват „пустинен мираж”.Ситуацията при вас никак не е лоша, но за сполуката си следва да наблегнете на деловите действия, да не прибързвате и да стъпите на стабилни позиции. Петък и събота са напрегнати, а неделя е добра. Понеделник, сряда и четвъртък са успешни, а сряда е ново начало.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Мобилизирайте се за делата си

Вярата в доброто у човека ви издига напред и нагоре и ви прави по-хуманни и добронамерени. През тази седмица Стрелците трябва да положат доста усилия в делово направление за да реализират целите и очакванията си. Не се ли мобилизирате във висока степен, неуспехите ще ви причинят доста разочарования. Другата, не особено благоприятна линия на развитие е повишената нервност, която ще се изрази под формата на негативни емоционални реакции. В петък и през уикенда внимавайте! Понеделник е печеливш, вторник е напрегна. Следващите дни са успешни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Вътрешно напрежение

Вашата упоритост и желание да успявате ще ви доведат до успешен край на започнатото. Представителите на Козирог са достатъчно уравновесени и с чудесни възможности за реализиране на деловите и личните си цели, но въпреки това възникват ситуации, които предизвикват неблагоприятни условия и мнозина се сблъскват с пречки. Някои ще си позволят да действат неправомерно, което още повече ще блокира обстоятелствата. Петък ще е напрегнат, а уикендът – сполучлив. С изключение на денят сряда, делниците ще са напрегнати и нервни.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Добра делова реализация

Грижата ви за другите изисква да сте добри и всеотдайни. Период на изразителна активност, емоционална интензивност и не на последно място на повишена нервност, разгърнала се във връзка с трудно осъществими лични цели или поради финансови неприятности. В професионален план ще постигнете добри резултати. За повече затруднения може да се говори при бизнесмените, но и те ще имат възможност да реализират намеренията си чрез активното съдействие на колеги. С изключение на петък, другите дни са благоприятни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Действайте спокойно и последователно

Ще приключите и започнете Новата година с различно настроение и вълнения. Основна слабост на мнозина от Рибите през новия седмичен период ще е липсата на търпение и последователност. Това ще е пагубно за успешното развитие на партньорството и за реализацията на лични цели чрез обществени институции или хора от социалното обкръжение. Ако допуснете тази грешка и при осъществяване на деловите си задължения, периодът ще се окаже нервен и доста напрегнат. Всички дни през седмицата са благодатни за целите ви – но внимателно!

 

Източник: За жената