Начало КЛЮКАРНИК Снимки от младините на Първата ни дама предизвика истински фурор, заради визията...

Снимки от младините на Първата ни дама предизвика истински фурор, заради визията й

1691
Сподели

Деси Радева е била изключително красива на младини. С тези снимки направо събра всички овации в мрежата

Заради впечатляващата си визия тя дори се изявява за кратко като модел. Тъкмо на нейно ревю, навръх студентския празник 8 декември, Румен Радев я вижда за първи път.

Прави му толкова силно впечатление, че се представя и я кани на танц. Танцът обаче не се състои. Радев разбира в кое училище учи, един ден я изчаква да излезе от сградата и й напомня, че му дължи един танц, писа „Галерия“.

Така започва запознанството им. В онези години Радев дори помага на Деси по математика, тъй като тъкмо тогава тя се готви да кандидатства в Лесотехническия институт. По-късно обаче те се разделят, той завършва образованието си за летец, а тя пристига в София. В последствие и двамата създават семейства, раждат им се деца, но браковете и на двамата пропадат.

Впоследствие се срещат отново и този път узаконяват връзката си.

В студентските си години Деси се запознава и със Слави Трифонов. Той дори й идва на гости в студентското общежитие и го черпи със салам и мас. Говори се, че шоуменът тогава й предлага да се снима в първите клипове на певци, които тогава той продуцира чрез БМК./За жената