Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Овен, Лъв и Стрелец събота ще бъде интересен ден, Рак,...

Ако сте Овен, Лъв и Стрелец събота ще бъде интересен ден, Рак, Скорпион или Риби приятни емоции и преживявания

236
Сподели

Съботата вещае важни финансови новини, или такива от материален характер, но все хубави! На някои от зодиите предстои крадко пътуване, въпреки лошото време прекарването ще е много приятно и ще се почувствате по-добре след тежките празници.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде интересен ден за вас. Той ще ви даде по-ясна картина за развитието на ваши планове или идеи свързани с настоящата ви работа или бъдещи бизнес планове.

Използвайте този ден да хармонизирате отношенията около себе си, да разговаряте откровено с хора по деликатни въпроси и други. Така или иначе вниманието ви основно ще бъде насочено към настоящи или бъдещи промени в работата ви.

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, това ще бъде ден, в който нещата ще се изплъзват от ръцете ви и трудно ще контролирате събитията. В събота може да имате неприятен разговор свързан с дете или да преживеете друго събитие, което ще ви натовари емоционално.

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате разговор или ангажимент с жена, чрез който ще получите важна информация или съвет. Денят вещае напрежение, което ще дойде чрез различни събития или новини. Ако нямате важна причина за пътуване по-добре си останете в къщи.

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, съботата или ще сте твърде подозрителни и недоверчиви или ще бъдете обект на измама и манипулация. В личния ви живот денят вещае приятни емоции и преживявания, като някой от тях може да са предварително планирани (като събиране или среща).

 

Източник: За жената