Начало КЛЮКАРНИК Мариана Векилска ряпа да яде: Сексапилната нова водеща на bTV се появи...

Мариана Векилска ряпа да яде: Сексапилната нова водеща на bTV се появи в ефир и смая зрителите (СНИМКИ)

266
Сподели

От днес репортерът на bTV Александра Кръстева застана до Жени Марчева и Диана Любенова като водеща на съботно-неделния сутрешен блок на bTV.  Тя заема мястото на неочаквано напусналата Мариана Векилска.

Александра грейна в ефир със семпла визия, но зашеметяващо излъчване. Новата водеща бе с бяла риза, бежов панталон и червени обувки на висок ток. Още щом се появи в ефир тя веднага засенчи колежките си Жени Марчева и Диана Любенова.

„Практика в bTV е водещите да бъдат журналисти с изявени репортерски качества и доказан опит. Като част от школата на bTV Александра Кръстева е именно такъв професионалист. Вярвам, че зрителите на предаването ще следят с интерес темите и гостите, с които тя ще ги среща”, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Александра Кръстева е утвърден журналист в нюзрума на bTV. През изминалите осем години репортажите ѝ на социална и лайфстайл тематика, както и разказаните истории на хората от малките кътчета на България, оставят отпечатък и не спират да вълнуват и трогват. Тя обича да разказва именно тези истории, защото чрез тях вижда, че „щастието може да се изразява в две простички неща – човек да е здрав и да има някого до себе си“. Четири „(Не)обикновени истории“ от изминалата година, представени от Александра Кръстева, зрителите ще видят и в bTV Репортерите на 6 януари.

Темите за семейството, гражданските права и равенството на хората също не са нови за журналистката. В професионален план тя се гордее най-вече с това, че името ѝ стои под репортажите в трите поредни кампании на bTV и UNICEF – „Бъдеще без насилие за всяко дете”, „Заедно от детската градина” и „Заедно за всяко дете”./Блиц