Начало КЛЮКАРНИК 3-те зодии ще са щастливи-До края на 2019 ще се сгодят

3-те зодии ще са щастливи-До края на 2019 ще се сгодят

232
Сподели

За 3 зодии 2019 години ще се окаже наистина вълшебна, ятъй като ще преминат „първата стъпка“ към брака, а именно – годеж.

Скорпион

Първата половина на годината ще бъде доста колеблива за голяма част от представителите на зодията. Може би няма да се чувстват сигурни в чувствата си или пък в тези на партньора.

Важното е, че след май месец звездите се нареждат така, че Скорпионите осъзнават стойността на връзката, в която се намират и не биха искали да загубят тази хармония за нищо на света. Това съвсем логично ще доведе до желание за доживотно обвързване.

Козирог

Изминалата година ви научи, че да поставите други хора на първо място не е толкова лошо и може да донесе истинско щастие. Започнали сте да осъзнавате, че успехите в кариерата и финансовото благополучие не значат нищо, ако няма с кого да ги споделите. Тези открития бавно, но сигурно ще накарат Козирога да се замисли сериозно за брак. Годежът е „вързан в кърпа“, ако представителите на зодията не се затворят в себе си.

Близнаци

2019-та година по всяка вероятност ще промени любовните нужди на Близнаците. Там, където преди сте виждали само секс и забавление, сега ще започнете да разчитате сигналите на любовта и романса. Ще изпитвате истинска нужда да се грижите за някого, да градите общо бъдеще и да чертаете романтични планове.

 

Източник: За жената