Начало КЛЮКАРНИК Всеки знак от зодиака има собствена мелодия, която носи важно послание. Чуй...

Всеки знак от зодиака има собствена мелодия, която носи важно послание. Чуй твоята:

297

Бог прегърна всяко от дванадесетте си деца и даде напътствия на всеки от тях. Тайната на живота за всеки знак е скрита в една красива мелодия – чуй своя дар:

Овен

Създаден си да бъдеш лидер, да водиш другите и да запалиш огъня в сърцата им! Движи се към мечтата си, за да вдъхновиш другите! Мнозина ще критикуват упорството ти, но помни, че без упорство никога няма да достигнеш целта си!

Тук е твоята мелодия, запомни я:

Телец

На теб е даден много необичаен подарък. Лесно можеш да умножиш материалното богатство в живота си, ако огънят на любовта гори в сърцето ти. Основното нещо е да не разменяш местата на любовта и парите. Любовта за теб трябва да е на първо място, тогава ще пожънеш успехи и в нещата на второ, трето и т.н.

място.

Тук е твоята мелодия, запомни я:

Близнаци

Дадена ти е възможност да помагаш на хората да се разбират помежду си. Но първо трябва да постигнеш хармония със себе си и света около теб. Ако го направиш, светът ще получи един от най-добрите политици, дипломати, психолози в цялата история на човечеството.

Тук е твоята мелодия, запомни я:

Рак

Надарен си с изключителна чувствителност и мъдрост, която произтича от нея. Но моля, не се превръщай в мъдър отшелник, защото твоята мъдрост е толкова необходима на света около теб!

Тук е твоята мелодия, запомни я:

Лъв

На теб, също като на Овена, е дадена способността да водиш хората. Мнозина ще се оплакват от егоизма ти, както са проклинали дори и най-мъдрите царе, но към кого ще се притекат за помощ с проблемите си? Да, разбира се, към теб. Даден ти е дар от щедрост, за да помагаш на всеки, който те помоли!

Тук е твоята мелодия, помни я:

Дева

Възложено ти е да станеш изследовател на красивия свят, който Бог е създал. Следвай интересите си, опознавай, използвай дарбата на прецизността и разпространявай около теб аура на спокойствие и ангажираност към навиците.

Тук е твоята мелодия, помни я:

Везни

Дадена ти е възможност да виждаш красивото в най-обикновените неща. Любувай се и възпей всичко, което виждаш. Избери свой собствен начин на изразяване – може да пееш, пишеш, рисуваш или дори да мислиш за нещо, имаш достатъчно таланти, за да изразяваш красотата!

Тук е твоята мелодия, помни я:

Скорпион

Даден ти е много тежък подарък – способността да виждаш право в душите на другите хора и разбира се, това ще ти донесе много страдания… Но веднага, щом се примириш с първичното в себе си и в други хора и приемеш този свят такъв, какъвто е, ще получиш всичко, което искаш.

Тук е твоята мелодия, помни я:

Стрелец

Дадена ти е възможността да радваш другите и да запалваш в тях светлината на мечтите. Всеки, който те срещне, ще се докосне до нещо много добро в себе си …

Тук е твоята мелодия, помни я:

Козирог

Дадена ти е дарбата на упоритата работа. Ще научиш хората да работят, за да постигнат всичко, което желаят. Кой друг, ако не ти, знае, че най-доброто не е се дава даром!

Тук е твоята мелодия, помни я:

Водолей

Поръчано ти е да бъдеш свободен и щастлив, за да може Бог да говори чрез теб на другите… За да може да напомняш на хората за Него. Най-добре ще успееш да го направиш, ако наистина си щастлив, затова не забравяй да се наслаждаваш!

Тук е твоята мелодия, помни я:

Риби

Ти също си получил тежка дарба. Ще усещаш бъдещето, ще бъдеш много, много чувствителен към всичко на света, ще забелязваш Бог във всичко… Но този свят ще те нарани, защото има толкова много страдания. Не страдай заради това, защото и в най-трудните моменти Бог винаги ще ти идва на помощ.

Тук е твоята мелодия, помни я: