Начало КЛЮКАРНИК Мария Игнатова вече не е безработна – блондинката тотално смени амплоато:

Мария Игнатова вече не е безработна – блондинката тотално смени амплоато:

632

След вестта, че „Господари на ефира“ слиза от ефир, всички бяха загрижени за съдбата на Мария Игнатова . Блондинката тотално се изгуби от хоризонта, откакто не са заедно с Димитър Рачков.

Но, както се оказа, отсъствието ѝ е само временно и сега Мария се завръща, като прави рязък завой в кариерата .

Красивата Мария се преквалифицира не в друго, а в текстописец на песни за своята приятелка и бивша колежка Алекс Раева . Двете останаха без работа, след като „Х Фактор” и „Господари на ефира” спряха.

Раева, която винаги е обичала музиката, рестартира своята кариера като певица с групата Mind Trips. Те представиха новия си сингъл “She is Killing You” в официалния YouTube канал на Монте Мюзик. Мария Игнатова реално вдъхновява създаването на песента.

Мария Игнатова и Алекс Раева

Мария споделя с приятелката си написан от нея текст, който Алекс и музикантите от Mind Trips обличат в музика. Александър Георгиев (китара), Бурян Маслев (бас), Владимир Митин (тромпет), Панайот Ангелов (перкусии), Стефан Цеков (барабани) и Ясмин Исинов (клавир) музицират върху текста, без да знаят кой е неговия автор. Когато парчето се получава, Алекс споделя пазената дотогава тайна с останалите от Mind Trips и заедно решават да поканят Мария да участва във видеото.

Алекс Раева песен

За режисьор на “She is Killing You” Алекс Раева кани Oля Желева, с която снимат късометражен филм миналата година. Историята разказва самата Алекс, която се снима до кръста, за на се вижда бременно й коремче, а главно действащо лице е Мария Игнатова. Текстът и видеото на “She is Killing You” ни насочват към темата за личните взаимоотношения, раздялата и етапите на осъзнаване след нея, като очевидно е вдъхновена от случилото се между Мария и Димитър Рачков.

През 2018 години Mind Trips се завърнаха на сцената след няколко години пауза и представиха новия си албум “My”. Присъединяването на Алекс Раева към групата й даде допълнителен творчески тласък и вдъхновение.