Начало КЛЮКАРНИК Мощно слънчево затъмнение в знака РАК! Прогнозата на Анжела Пърл разкрива: ДВЕ...

Мощно слънчево затъмнение в знака РАК! Прогнозата на Анжела Пърл разкрива: ДВЕ зодии ги очаква сбъдване на мечтите

240

„Лунно Затъмнение“ – самата дума привлича и отблъсква едновременно.

На 2 юли 2019 г. ще се получи пълно слънчево затъмнение при 10 градуса в знака Рак. Това затъмнение ни призовава за големи планове от обществено значение.

Съществува връзка между Слънцето и Луната с Венера, докато светилата образуват опозиция със Сатурн и Плутон и това намеква за връзката на любовта с бизнеса или големите пари.

Затъмненията на Слънцето винаги възвестяват начинанията, но този път не трябва да бързате, защото Ракът е много предпазлив знак. Трябва да помислите внимателно за всичко, преди да започнете нещо ново в работата, бизнеса или личния си живот.

Пълно слънчево затъмнение През периода на затъмнения (всеки от тях започва да се усеща 3 месеца преди и 3 месеца след това) си струва да бъдете внимателни, защото енергията на този ден е много силна. Нашите мисли и действия могат да поставят схемата на промяна за следващите 12 месеца!

И за да знаем какво да очакваме от затъмнението на 2 юли ето прогнозата за промените от невероятната Анжела Пърл. Любима на много наши читатели астролог и таролог тя разкрива тайните на бъдещето за всеки знак на зодиака.

Раци, пригответе се, глобалната промяна е на прага!

Овен В Овен това затъмнение ще се проведе в 4-ти дом – къщата на семейството и кариерата. Ето защо трябва да отделите максимално време на семейството си. Време е да разговаряме сърдечно с близки и може би да простим, ако в семейството има възмущение към някого. Ще има усещане за спокойствие, сигурност и хармония. Добър момент за промяна на мястото на пребиваване, преместване, започване на ремонт и обновяване на дизайна на апартамента.

Телец Третата къща – къщата за комуникация и контакти, ще бъде от особена важност за Телец в този период. Благоприятно е да почивате повече, да се запознаваш и общуваш с различни хора, като по този начин разширяваш социалния си кръг. Също така е добре да прегледате кръга на тези, с които общувате и да разберете какви хора ви носят радост и добро настроение, а след разговор с кого се чувствате слаби. Опитайте се да елиминирате токсичните хора от живота си и ще почувствате прилив на сила и енергия. Наблюдавайте мислите си, сред тях може да се появи интересна идея, реализирането на която ще ви донесе добър паричен доход!

Близнаци В Близнак затъмнението ще включи къщата на парите и финансите. Възможна е финансова помощ от близки хора, на хоризонта може да се появи работа с по-високи доходи и перспективата за кариерно развитие. Добър момент да получите ценни неща под формата на къща, кола или ценни книжа. Това затъмнение обещава на Близнаци нов етап в живота, който е по-добре да се посрещне с радост. И малко физическо натоварване ще ви накара да бъдете по-енергични и да добавите цвят към живота си!

Рак

През този период Рак ще бъдат напълно концентрирани върху своите близки. Козметични процедури, експерименти с външен вид и коса – всичко това ще бъде възможно най-успешно и подходящо. Ракът ще започне да се променя както вътрешно, така и външно. И това ще се отрази благоприятно на събитията в бъдеще. Добро е всяко начало. Този период е като отправна точка за нов цикъл. Чувствайте се свободни да вървите напред и не се страхувайте, късметът е на ваша страна!

Лъв

Добър момент да започнете да проучвате и откривате себе си. Нещо старо и ненужно ще изчезне на заден план. Почистването е полезно както на физическо, така и на умствено ниво. минете на диета, отидете в спа центъра, започнете да медитирате най-накрая. Научете се да бъдете в момента – тук и сега! Ако си спомняш себе си и усещаш истинските си нужди, тогава ще можеш да подобриш здравето си и да постигнеш лекота и хармония в душата си. Така че можете да гледате на живота от различен ъгъл, ще откриете нови идеи и възможности, които не сте забелязали и игнорирали преди.

Дева Дева ще може да се чувства важна част от екипа. Партньорите, както и хората от вътрешния кръг, ще подкрепят всички ваши нови идеи и начинания, особено ако са свързани с обучение, нови знания, малки пътувания, движения и дори смяна на автомобил. Някои самотни Деви могат да срещнат човек, с когото ще имат лек флирт. Разрастване в сериозна връзка може да предотврати вашите предразсъдъци и стереотипи. Затова се опитайте, преди всичко, да оцените човека според неговите действия. Така можете да избегнете не само измама, но и пристрастие в отношенията.

Везни

Кариерата на дома, състоянието и целите в живота ще окажат влияние върху променливата Везни в този период. Възможно е да се промени работата или да се премине към по-високо платена работа, както и промени в графика или начина на работа. Промяната на статуса може да означава: нова работа, предложение за брак или новина за бременноста. Във всеки случай, това ще бъде крачка напред!

Скорпион

Много Скорпиони в този период ще се почувстват сякаш са потънали в хаос. Ще бъде трудно да планирате нещо и да бъдете навреме. Договореностите могат да бъдат унищожени по напълно независими от вас причини. Но този период също ще ви помогне да видите стари, остарели навици и действия, доведени до автоматизъм.

Стрелец

Стрелец в този период от време отново ще получават изгодни оферти на работното си място. Също така ще имате възможност да покажете добри резултати и да се покажете от най-добрата страна и околните ще забележат, но не веднага. Затова бъдете търпеливи и не забавяйте темпото! Що се отнася до останалото, в сферата на любовта и отношенията с другите, проблемите могат да възникнат не по ваша вина. Така съдбата проверява силата на заобикалящата ви среда. Тъгата за това, че някой е излезнал от живота ти, не си струва. Може би никога не е бил твой истински приятел.

Козирог

Седмата къща е къщата на връзките и този период може да тества силата на брака ви. Не забравяйте, че никое затъмнение не може да унищожи силен и хармоничен съюз. Нов човек може да влезе в живота на Козирога, което би довело до романтика и добро настроение. Ако работата ви и доходите ви не ви подхождат дълго време, е време да се замислите дали да го промените. Не е необходимо незабавно да стартирате и да се откажете, защото не можете да го направите толкова драматично. Например, първо направете списък на вашите умения, вижте обявите за работа, разберете какво е по-търсено днес и можете да имате интервю.

Водолей

Време е да се погрижите за здравето си. Добре е да се подложат на медицински прегледи, курс на масаж или да се отиде в санаториум за спа лечение. Не забравяйте, че правилното хранене и добрият сън могат да предотвратят и дори да излекуват много заболявания. Може да има някои промени в отношенията с любимия човек. Някои ще почувстват прекомерна студенина, други, напротив, ще разберат, че е време да се забави. Имайте предвид, че в такива случаи е необходимо да се вземе предвид мнението на двамата, а не еднолично, на единия.

Риба

Ако не сте семейни, по-скоро отидете на почивка на море или планина. Вероятно ви очаква романтична ваканция, която може да се превърне в нещо повече. Искате ли да отслабнете и да вкарате фигурата си във форма? Започнете с малко – увеличете натоварването, правете сутрешни упражнения, прегледайте диетата си. Не стойте на едно място ако дълго мислите за това как да постигнете нещо, тогава ще пропуснете момента.

СЪВЕТ ЗА ПЕРИОДА НА ЗАТЪМНЕНИЕТО Това затъмнение символизира началото на нов жизнен цикъл. През този период Вселената ни тласка напред, за да направим нови стъпки към нашите мечти и цели. Събитията от тези дни могат да ви помогнат да завършите старото, за да създадете място за нови възможности.

Също така е важно да се знае, че решението, взето в деня на затъмнението, е почти невъзможно да се промени. Затова ви съветваме да не вземате важни решения в периода от 2-3 юли.

Посветете това време на саморазвитието, молитвите, останете спокойни и се опитайте да мислите позитивно. И тогава всичко ще се случва по най-добрия начин!