Начало ВЕСТИ Сензация на Марс! Откриха кост на животно или дори на марсианец (ВИДЕО)

Сензация на Марс! Откриха кост на животно или дори на марсианец (ВИДЕО)

203

Виртуалните археолози продължават „да правят открития“ на Марс, използвайки достъпните в мрежата снимки, които световните космически агенции или картографски приложения разпространяват за обществото.

Какво пък на тях чак толкова би могло да се открие? При това служителите на НАСА предварително проучват много внимателно всяка една снимка, но дори и не си правят труда да ретушират, ако забележат нещо поне малко подозрително.

 

Но ето, че кост на снимка, изпратена от марсохода „Кюриосити“, съвсем наскоро бе намерена от уфолога с ника WhatsUpInTheSky37 от YouТube, и тя се оказа доста интересна за редица изследователи на аномални явления. Още повече, че се намериха и медици, които определиха, че това наистина е нещо, което прилича на бедрена кост на животно.

Що се отнася до неуморимия тайвански уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг, то той смята, че марсоходът Curiosity е предоставил прекрасно доказателство за това, че някога на Марс е имало живот. Дори и ако тази кост не е на марсианец, а на някакво животно, което някога е обикаляло планетата.

На свой ред Скот предлага да се разгледа още една снимка, изпратена от същия марсоход. На снимката има нещо, пише уфологът, което много напомня на огромна преобърната тенджера, но с прозорци. Явно това е или летателен апарат, или някаква сграда, най-вероятно, на пришълци.

Според мен, добавя изследователят, НАСА не успява да се справи с изучаването на Марс и на 10%. Само едни недомлъвки или псевдонаучни открития-изводи, а и „великите планове за колонизиране“. А истинските открития минават покрай тях или „изпадат в забвение“, докато данъкоплатците в САЩ щедро финансират скъпо струващите театрални представления на агенцията, от които няма никаква практическа полза.