Начало ВЕСТИ Няма да повярвате, че това е главният готвач на Белия дом! Има...

Няма да повярвате, че това е главният готвач на Белия дом! Има огромни бицепси и… (СНИМКИ)

180

Замисляли ли сте се някога за това как изглежда типичният главен готвач? Със сигурност не бихте и предположили кой заема тази длъжност в Белия дом.

Запознайте се с Андре Ръш, когото приятелите му наричат „хлапе“, разбира се – под формата на шега.

Гледайки на бицепсите му, със сигурност не бихте искали да му направите забележка за пресолена супа.

Андре е бивш военен. Може да се похвали не само с физическата си сила и издръжливост, но и с кулинарните си способности. За да приготвите наистина вкусно ястие, трябва да следвате рецептата, да знаете кога да добавите тази или онази подправка и точното количество.

Но Андре Ръш добавя към всичките си кулинарни шедьоври и малко от физическата си сила. И може би именно тази „съставка“ прави ястията му толкова вкусни и необикновени.

Трудно е да се разбере как такъв огромен мъж изведнъж е решил да избере точно тази професия, но все пак мъжете наистина готвят по-добре от жените. И Андре напълно потвърждава това.

Ръш е известен като един от най-добрите готвачи във въоръжените сили на САЩ. Той е сержант в оставка и по-рано е бил член на отбора на готвачите на САЩ. Участвайки в различни кулинарни конкурси той е спечелил над 150 медала и награди.

Той привлече вниманието на интернет към себе си, след като репортер публикува в профила си в Туитър негова снимка.

„Шеф-готвачът се подготвя за приема на гости, поканени в Белия дом от Доналд Тръм по случай края на свещения месец Рамадан“, написа в профила си репортерът Вивиан Салама. От снимката веднага в очите на гледащия се набиват огромните 60-сантиметрови бицепси на Ръш, които възхитиха интернет.

„Ръш прави ежедневно 2222 лицеви упори в рамките на #22PushupChallenge, за да повиши осведомеността за това, че всеки ден в САЩ се самоубиват 22-ма бивши военни.

Той прави до 200 лицеви опори на серия с почивка между 3 и 10 минути“, пише Men’s Health. Както вече сте разбрали, Андре Ръш не е глупав батка, който мисли само за размера на своите бицепси, той е и професионален готвач.

Андре Ръш има няколко научни степени по кулинарно изкуство и ресторантьорство, а също и дипломи за професионален секач на лед, сомелиер и декоратор на торти.

Ръш започва кулинарната си кариера през 1994 година.

Още през 1997 година той започва да предлага изискани блюда на знаменитостите.

Кулинарията обаче не е единствената страст на готвача. Ръш също е защитник на военните, получили ранения и се занимава и с други военни дела.

Той провежда майсторски класове из цялата страна и разказва как сам се е изцелил от посттравматичния стресов синдром с помощта на готвенето.

Ръш се надява, че неговите опит и знания ще помогнат и на други хора да се справят със своите душевни проблеми.

Интернет на свой ред пък нямаше как да пропусне шанса да се пошегува с тази епична снимка на Ръш.