Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък добри печалби, Телец, Дева...

Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък добри печалби, Телец, Дева и Козирог добри резултати

224

Четвъртъкът ще дойде с много напрежение още от началото на деня, но малко по-късно нещшата ще потръгнат и ще имате поле за изява и не само това. Жените на средна възраст ги очаква интересно запознанство с мъж от зодия Козирог, Дева или Стрелец.

Той ще им на прави интересно предложение, свързано с бизнес по-скоро, а не с лични отношения. Добре го обмислете, въпреки че шансовете зда успех са много големи. На любовния фронт няма да е особено спокойно и ще има искри, които могат да бъдат потушени с подходящ подарък или излизане.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, този ден вещае добри възможности за реализация в работата или в бизнеса. Ще имате възможност за добри печалби, допълнителен доход и др. Днес ще планирате или подготвяте важно събитие свързано с личния ви живот или със семейството ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще можете да постигнете добри резултати в работата или бизнеса си. Това ще бъде един много активен и натоварен ден. В четвъртък не прибързвайте в своите действия или решения. Днес има вероятност от възникване на любовни противоречия. Мнозина ще се зарадват на пари.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще ви обърка или разочарова новина свързана с човек, когото познавате. Денят ще бъде интересен и успешен за развитието на домашните ви дела. Здравословен проблем на близък човек може да изненада неприятно някои от вас. Днес като цяло ще имате повече ангажименти със семейството си и с роднини.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък професионалните ви или семейни интереси и ангажименти по някакъв начин ще имат връзка с пътуване или с хора отдалеч. В приятелските ви отношения може да възникне спорна ситуация. Ще имате конкретни очаквания за любовните преживявания, които ще се развият без изненади. Този ден вещае контакти или съновидения свързани с хора от Отвъдното.