Начало КЛЮКАРНИК Антония Петрова издаде всичко за 3-те си сватби – непоказвани досега кадри...

Антония Петрова издаде всичко за 3-те си сватби – непоказвани досега кадри (Снимки):

437

Всички сме свидетели на пълната промяна, която претърпя Антония Петрова , откакто преди близо година стана Батинкова. Причина за невероятната трансформация, която промени и живота ѝ в личен план, е запознанството ѝ с Ивайло Батинков.

От сватбата, на която двамата ни направиха свидетели, измина едва година, а двойката вече може да се похвали с не една, а цели три сватби и едно прекрасно момченце.

На вчерашния ден Антония и Ивайло отпразнуваха първата си годишнина като семейство, като за целта миската сподели непубликувани досега кадри от важния си житейски момент. Както и любопитни подробности около трите сватбени церемонии.

Антония Петрова

„На 17.06.18, семейство Батинкови сключихме брак в българското посолство в Солун, съгласно всички български и международни закони. Благодарим, изключително на генералния ни консул за цяла Гърция г-н Писанчев, че ни ожени”, разкри Антония. И добавя:

„Веднага след това се оженихме и със сватбена, официална, тържествена церемония на брега на морето, където всички сватбени ритуали бяха спазени, заедно с гости и роднини, с шумно, гръцко, плажно тържество, което всички сте виждали и което бе обявено за „сватба на годината” в престижна класация.

Антония Петрова сватба

След което узаконихме официално сватбените документи и в България. Така сбъднахме мечтата си да имаме 3 сватби и 3 ритуала.

Антония Батинкова и Ивайло

На първата ни годишнина споделяме тези снимки с всички вас, с пожелание повече млади хора да сключват брак, защото има смисъл! По този начин се официализира и узаконява любовта пред нас самите, пред Господ, пред държавата, пред ценните за нас хора и пред обществото!

сватбата на Антония Петрова

А и какво по-хубаво от това децата да се раждат в брак! Законни съпруг и съпруга до края!!! Нека любовта да възтържествува завинаги! Семейство Батинкови”.

Антония Батинкова

Не е тайна, че откакто станаха родители на малкия Благовест, Антония и Ивайло все по-често се замислят дали в скоро време да не му подарят някое братче или сестричка.