Начало КЛЮКАРНИК Майката на Гала предизвика фурор в мрежата – ето на кого се...

Майката на Гала предизвика фурор в мрежата – ето на кого се е метнала водещата (Снимка):

197

Гала безспорно е сред най-добре изглеждащите известни персони у нас, но ето че се разбра от кого е наследила физическите си данни. Тези дни водещата се похвали със снимка на родителката си.

Блондинката била на гости при майка си и двете жени се снимали за спомен.

Русокосата водеща все повече я тегли към родния дом тъй като преди време почина баща й. Затова се стреми да прекарва всяка свободна минута със семейството си.

От кадъра, който Гала пусна в социалната мрежа и написа „Обичам те”, се вижда колко много си приличат майка и дъщеря . И двете жени са с еднакви руси коси. Освен това възрастната дама изглежда по-млада за годините си. А явно, че от нея тв звездата е наследила и елегантната фигура.

майката на Гала

Гала и жената, която я е родила, са повече от щастливи заедно. От усмивките им се вижда, че между тях няма никакви търкания. Напук на слуховете, че двете били скарани.

Преди време се говореше, че хубавата плевенчанка и родителката й не си говорят защото възрастната дама не харесвала новия си зет. Става дума половинката на дъщеря й Стефан. Тъщата и гаджето на Гала не били в добри отношения.

Оказа се обаче, че в това няма капка истина. Общите им снимки показват, че дори да е имало някакви проблеми преди всичко е забравено и днес са едно щастливо семейство, предават от hotarena.net.