Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Овен, Лъв и Стрелец петък ще е благоприятен, ако сте...

Ако сте Овен, Лъв и Стрелец петък ще е благоприятен, ако сте Рак, Скорпион и Риби радостна новина

207

Петък предвещава да си остане динамичен ден като цялата изминала работна седмица, но ще останете доволни и удовлетворени от свършената работа, защото си заслужаваше усилията да се справите с важните задачи преди отпуската и морето. Важно запознанство може да доведе до нова връзка, или ново бизнес партньорство.

Денят ще бъде благоприятен за пътуване и може да си изберете кратка дестинация, за да започнете уикенда от петък. Ще имате и радостна новина свързана с децата или роднините.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес неочаквано за вас ще възникне възможност за успех и реализиране на ваши цели. Ще имате благоприятен ден за ангажименти свързани с документи или с имущество. Днес ще създадете нови познанства. Тяхното развитие предстои през следващите седмици в интересна и конструктивна за вас посока.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще изживеете прибързани притеснения за нещо, което ще отмине бързо. Ще може да постигнете успехи във важно за вас начинание. Срещите ви днес няма да са със случайни хора. Днес може да ви разстрои неприятна новина свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще възникне напрежение в отношенията ви с роднини.  Може да размените обвинения един срещу друг относно проблеми, които все още не може да разрешите. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване. В работата си ще научите новина, която ще бъде важна за вашата кариера или планове.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще мислите как да действате по въпроси свързани с ваш или наследствен имот, общо имущество и др. Днес ще ви зарадва новина или събитие свързано с деца или с млади хора. Този ден ще бъде сложен за тези, които ще пътуват. Отношенията ви с хора извън вашето населено място ще са неясни и озадачаващи ви.