Начало КЛЮКАРНИК Глория безапелационно отвя конкуренцията с тези плажни снимки – като нимфа е,...

Глория безапелационно отвя конкуренцията с тези плажни снимки – като нимфа е, с фигура на 20-годишна (Снимки):

586

Неведнъж сме ви показвали снимки на Глория и сме коментирали, колко добре изглежда певицата за годините си. Но последните ѝ снимки от плажа предизвикаха истински фурор в мрежата – не само е в перфектна форма , но и на фигурата ѝ може да завиди всяка 20-годишна девойка!

Фолкдивата от известно време събира тен на гръцките плажове и не пропусна да пусне няколко кадъра от почивката си, които нагорещиха страстите до червено.

Глория буквално слага в малкия си джоб голяма част от далеч по-младите си колежки, с перфектните мерки , които показва. Какъвто и бански да облече, тя е ослепителна!

Глория бански

След последните фотоси, които атрактивната брюнетка качи в профила си в социалната мрежа пък, феновете й са направо в екстаз. „Приличаш на 18-годишна!“, написа й неин верен обожател. А друг я подканва вече да вади и нов хит, не само да съблазнява с перфектното си тяло.

Глория фигура

Наскоро ви показахме и къде събира тен дъщерята на Глория – Симона Загорова, която умее не по-малко да събира погледите върху себе си. Но злите езици не пропуснаха да изкоментират, че нейната фигура далеч не е толкова перфектна и изваяна, каквато е на майка й.

Глория на плажа