Начало ЗА ДОМА Избелване по 6 различни начина без белина-Дрехите блестят от белота както, когато...

Избелване по 6 различни начина без белина-Дрехите блестят от белота както, когато сте ги купили

608

Белият цвят символизира чистота, съвършенство и доброта. Бялото облекло винаги е било свързано с висок социален статус, предизвиквайки уважение и доверие от другите.

Елегантни бели неща вероятно в гардероба си имат много хора. Въпреки това, при цялата си привлекателност, белите дрехи имат голям недостатък – много бързо се замърсяват.

Много е трудно или дори невъзможно да се премахнат някои петна от такива неща, затова решихме да ви разкажем за необичайни и ефективни начини да избелите любимите си дрехи.

Надяваме се, че нашите препоръки наистина ще ви помогнат да избелите бели дрехи и бельо.

Начини за избелване на тъкани с аспирин

Това хапче за главоболие забележително премахва жълтите петна от белите неща. За да направите това, разтворете 5 таблетки аспирин във вода и накиснете бельото в този разтвор. След известно време изперете по обичайния начин.

Сода за хляб

В 4 литра вода, добавете 1 чаша сода за хляб. Потопете белите тъкани в тази вода. След прилагането на такъв инструмент нещата ще станат бели!

Лимонов сок

За да върнете първоначалната белота на любимите си неща, налейте 1 чаша лимонов сок във водата за изплакване. Сушите на слънце. Има и друг начин да избелите белите тъкани. Накиснете през нощта белите тъкани в гореща вода с 1 чаша лимонов сок. Сутрин измийте нещата по обичайния начин.

Оцет

Добавете 1 чаша оцет към перилния препарат. Можете също да пръскате оцет върху замърсени места, например, яка и маншети на ризи. Миризмата на кисело ще се изпари, когато изсъхнат.

Средства за миене на съдове

Най-добре е да се използват продукти, които съдържат малко химически компоненти (без фосфати и хлор). Препаратите за миене на съдове избледняват нещата много по-ефективно от прането.

Водороден прекис (3%)

Водородният пероксид може да се използва за почистване на различни повърхности в къщата. Това е чудесно избелващо средство без хлор, което може да се добави по време на прането. Препаратите, съдържащи химични компоненти, често предизвикват алергии. Ето защо, ако е възможно, опитайте се да използвате естествени продукти, които са много ефективни и въобще не увреждат здравето! Върнете първоначалната снежно-бяла чистота на любимите си тъкани и не забравяйте да споделяте тези препоръки с приятелите си в социалните мрежи!