Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода от 24 до 30 юни-СКОРПИОН Успешна реализацияДЕВА...

Седмичен хороскоп за периода от 24 до 30 юни-СКОРПИОН Успешна реализацияДЕВА Нови възможности

565

Отличен етап за Овните, а Телците успяват във важните си ангажименти. Близнаците разполагат с отлични възможности, но напрежението им ще е доста засилено.

Раците да засилят наблюдателността си, а за Лъвовете седмицата ще е доста сложна. Представителите на Дева ще се справят с неудобства, а за Везните са характерни ведри показатели за напредък, с каквито ще разполагат и Скорпионите.

За Стрелците периодът е хубав като реализация, но ще е много зает, а напрегнат ще е и за Козирозите. Водолеите да отстраняват своевременно проблемите, а Рибите постигат успех в живота си.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Ползотворен етап

За пореден път ще покажете на света независимостта си и решимостта ви да вземате смели, аргументирани и правилни решения. Седмичният период ще е напрегнат. Наложително е да сте настойчиви за реализацията на целите си, защото пред вас постоянно ще се издигат пречки. Онези Овни, които в момента са се насочили към осъществяването на интересуваща ги цел, да се активизират и да проявят решителност. Ще успеете! Петък и събота ще са ползотворни. Неделя също, но е по-напрегната. Понеделник е успешен, а вторник и сряда ще са нервни.Четвъртък ще бъде печеливш.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Успявате с най-важните си цели

През седмицата най-често ще ви занимават въпроси от политически, социален, професионален и личен характер. Преобладаващата част от Телците ще успеят да осъществят най-важните си намерения, които на настоящия етап обхващат предимно финансови цели. Ще действате успешно. Ще реализирате намеренията си в пълнота чрез подкрепата на съмишленици от обкръжението ви, готови да ви помогнат. Петък е плодотворен. Събота ще ви затрудни, а неделя и понеделник ще са успешни. Нервни и трудни ще са вторник и сряда, а четвъртък отново е успешен.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Добри възможности, но и доста напрежение

Разумни и прагматични, ще пристъпите към отговорностите си с повече внимание и грижи. Предстоящият седмичен етап е благоприятен за Близнаците и гарантира чудесно справяне със задълженията и стабилни постижения в деловата сфера и при реализацията на целите в обществения сектор.Във взаимоотношенията ви – лични и делови ще има напрежение, но не ви липсват  възможности да ги отстраните навреме. Петък и уикенда ще ви радват с успех. Делниците не са лоши, но за мнозина ще са изпълнени със засилено напрежение.

 

Седмичен хороскоп РАК

Пазете се от враговете си

Ще обогатявате знанията и опита си със занимания от различен характер, но най-често ще имат отношение към бизнеса и парите ви. Неоспорим факт е, че деловата стабилност на Раците е подчертана, което за вас означава сигурност и спокойствие. Някои личности от обкръжението ви, които не желая да квалифицирам, приемат сполуката ви недоброжелателно и със сигурност ще се опитат да ви навредят.Бъдете по-наблюдателни и се пазете. Петък не блести с нищо, но следващите три дни ще са ползотворни. През оставащите  дни от седмицата действайте със значителна енергичност по делата си.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Доста напрегнат период

С опит и самочувствие ще се справите със затрудненията си, без да позволявате на умората и стреса да се отразят на нормалните ви взаимоотношения и делови контакти. Деловите среди и реализацията на професионалните цели носят ярко напрежение за Лъвовете през седмицата. Мнозина от зодията ще имат основателна причина да се разправят безпощадно с хора, чиято намеса в делата им е изключително вредна. В този смисъл периодът се оказва напрегнат и ще тласне мнозина към укрепване на позициите. Ползотворният ви ден през седмицата ще е събота. Всички останали дни в по-малка или по-голяма степен ще са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Нови възможности

Променените условия ще ускорят темпото ви на работа и живот, провокирайки умението ви да организирате и следвате изпълнението на целите си. През тази седмица Девите ще имат шанса да се  заемат с нова делова дейност. Към такава изява ще се насочат онези от зодията, за които условията на настоящата работа не ги удовлетворяват. Останалите от знака ще имат възможността да разширят полето на изявата си и да обогатят ангажиментите си. Няма да е лесно, но когато раздвижването е по-изразително, винаги се явява недоволство. Напрежението е характерно за почти всички дни през настоящия период.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Добри показатели за напредък

Настроени сте за работа и ще търсите сили в себе си да постигате повече и повече. Много добър период, който ще предостави на Везните  чудесни възможности за реализация на личните си цели и деловите намерения. На първо място трябва да се отбележи, че започва стабилен етап в развитието ви, през който ще разполагате със значителна мощ за постижения в различни направления. Успешен петък, по-напрегната, но сполучлива събота и много добра неделя. Успешен  понеделник и тежък вторник. Следващите дни са спокойни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Успешна реализация

Ще се стремите към по-добри реализации, изтъквайки като основана причина за повишената си активност нуждата от повече финансови средства. През настоящата седмица Скорпионите ще действат многопосочно. Ще преодолеете някои пречки и ще осъществите замисленото. Няма указания за тежки проблеми, които биха забавили или осуетили реализацията ви. Деловата ви сполука е изразителна, а възможностите ви за парични печалби се открояват със значимост. Петък, събота, неделя и понеделник ще затруднят мнозина от родените в знака. Следващите три дни ще са достатъчно ползотворни.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Хубав, но напрегнат период

Добрите развития ще влияят положително на настроението и активността ви през следващите дни. За голяма част от Стрелците тези дни са характерни с усилени действия в делови план, но и напрежението, причинено от странични неблагоприятни фактори никак няма да е малко. В личен план може да се говори за възстановяване на равновесието. Не липсват и напрегнати ситуации, състояния на апатичност и интензивни желания за повече свобода. В петък нервността ви е повишена, а уикендът ще е добър. Тежкият ден ще бъде само сряда.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Много нерви и напрежение

Съобразявайки се с обстоятелствата, ще направите своя избор, като няма да пренебрегнете и личните си предпочитания. Предстоящата седмица се оказва доста напрегната за Козирозите. Делата ви ще се движат успешно, но и цената за въпросната сполука ще е доста висока от гледна точка на скандали, ярки противоречия и постоянни сблъсъци с противници. Наложително е да действате гъвкаво с партньорите си, за да предотвратите евентуални измами и „недоразумения”. Петък е хубав и благодатен. Останалите дни от периода обаче ще са доста непретнати и неприятни.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Отстранявайте неразбирателствата

С настроение, увереност в себе си и в добри очаквания ще започне новата седмица за вас. Периодът изпъква с неразбирателство в деловите среди, което действително ще изиграенегативна роля и ще попречи за бъдещата стабилност на мнозина от зодията. През тези дни е необходимо да действате конструктивно и да се стремите към близко сътрудничество, което ако сепревърне в съюз, ще ви предостави значителни възможности за реализация на плановете и ще укрепипозициите ви. Благоприятен е само четвъртък. Останалите дни са трудни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Успех в делата

Ще следвате пътя си, изразявайки най-доброто от себе си по начин, който ще се харесва на мнозина. Представителите на Риби ще действат рационално за реализация на целите си. На повечето от родените в зодията ще се наложи да отстраняват противодействащи сили, което за някои означава последно препятствие преди осъществяване на преследваната цел. И при вас ситуацията е доста напрегната, защото почти всички са зависими от външни фактори. Петък и събота са добри, а неделя и понеделник – неприятни. Следващите дни ще ви радват с успех.