Начало КЛЮКАРНИК Защо на Меган ѝ е позволено да носи червено и да нарушава...

Защо на Меган ѝ е позволено да носи червено и да нарушава кралските правила, а на Кейт – не:

437

Сигурно сте забелязали, че Кейт Мидълтън – херцогинята на Кеймбридж избягва да носи каквито и да е ярки цветове в облеклото или грима.

За сметка на това, Меган Маркъл често можем да видим в бляскави тоалети, които прилягат повече на Холивуд, отколкото на кралския двор, както и с доста тежък понякога грим.

Оказва се, че това съвсем не е случайно.

Въпреки че двете са херцогини, техните роли в кралското семейство са твърде различни.

Меган Маркъл

Когато преди няколко месеца Меган се появи с фино червено червило, много фенове и последователи на кралското семейство бяха изненадани, защото кралските правила изискват финес и минимализъм, когато става въпрос за грим, бижута и в повечето случаи дрехи, в които червеното червило просто не се вписва.

Въпреки това, според Pop Sugar, поради големите разлики в ролите между Кейт и Меган, някои правила не важат еднакво и за двете.

Маркъл бременна

А именно, ако принц Уилям стане крал, а Кейт – кралица, нейната роля в Обединеното кралство ще бъде изключително важна и ще носи огромна отговорност към спазването на строгите правила, когато става въпрос за външен вид.

От друга страна, има много малки шансове принц Хари да стане крал, а Меган – кралица заради всички, които са преди него в реда на унаследяване на титлата. Именно затова ролята на Меган в кралското семейство е автоматично по-ниска от тази на Кейт. Поради това й е позволено да наруши някои модни правила, наложени от кралското семейство.

Кейт Мидълтън

Ето защо е много вероятно Меган да бъде видяна в по-къси рокли от тези на Кейт, с по-дръзка кройка и цвят, защото нейните граници са все пак по-широки от тези, които трябва да се спазват от херцогинята на Кеймбридж и евентуална бъдеща кралица.