Начало КЛЮКАРНИК Феновете обявиха открита война на Преслава – разбиха я на пух и...

Феновете обявиха открита война на Преслава – разбиха я на пух и прах:

592

Същински водопад от хейт се изсипа върху крехките плещи на Преслава тези дни. А поводът за откритите подигравки на доскоро верните ѝ фенове станаха последните корекции във визията, на които певицата се подложи.

Както вече ви информирахме, добричлийката първо се подложи на операция за реконструиране на носа, после бяха разпространени снимките й от операционната маса – преди и след интервенцията, накрая й хакнаха профила в Инстаграм и изтриха всички снимки, а за капак – подигравките към новата й визия не спират да валят в Интернет, като най-колоритните са сравненията между нея и Галена.

Това вече преля чашата на търпението на Преслава и тя си позволи доста злобничък пост към тях – ще го видите по-долу.

Преслава към феновете

Откакто стана ясно, че комплексите на Преслава са избили и тя е решила да легне за пореден път под ножа да си прави нов нос в разгара на летния сезон, фолк феновете не спират да се бъзикат с новата й външност. И това е основателно донякъде – певицата изглежда като съвсем друг човек, но не и като себе си.

Ще ви покажем най-колоритните колажи, пускани до момента за Преслава, които целят да я осмеят. Първият, който ще видите, е как изпълнителката на „Водка с утеха“ е избрала да си прави селфи на място, на което преди това конкурентката й Галена се е щракнала.

Преслава и Галена

На следващия фотос обонятелният орган на Преси е оприличен на този на костенурките. Едно към едно.

Преслава Костенурка

Третият колаж представя пайнерката като тотална лицемерка. В Интернет наскоро оплю почитателите си, които я „нахраниха“ за новата й визия. На голяма част от тях три коментари, блокираше ги наред и ги наричаше хейтъри. На живо обаче Преслава не си позволява да ги обижда, а точно обратното – казва им, че ги обича и че те са нейното слабо място.

Преслава колаж

Следващият кадър е един от последните фотоси на певицата, на които тя не прилича на себе си. Шеговито потребители са написали: „Когато си поръчаш Галена от AliExpress“.

фенове осмяха Преслава

По-следващият колаж е също с доста забавно послание: „Дано телефонът на Преслава не е с лицево разпознаване, че никога повече няма да го отключи“.

Преслава коментари

За капак са няколко диалога между Преслава и Майкъл Джексън, а като завършек на смешната поредица се явява разговор между изпълнителката и шефа й Митко Димитров – Пайнера. Чалга босът среща Преси, но не може да я разпознае и я нарича „Галче“.

Преслава операции

подигравки с Преслава

Повод за купищата подигравки, които напоследък се изсипаха върху Преслава, е това, че тя бе считана за една от най-естествените поп фолк певици. Феновете я обожаваха заради таланта й и красивата й натурална визия, през която уж не бе минавал скалпел.

Фактът, че се разбра, че фолк гърлата ляга не за първи път под ножа, а и с последния си опит тотално се обезобрази, накара феновете й да погледнат с други очи на нея и рязко спря кранчето на възхищението им.