Начало КЛЮКАРНИК Ето как живеят възрастните милионери с жените, които могат да са им...

Ето как живеят възрастните милионери с жените, които могат да са им дъщери

643

Не е тайна, че много модерни момичета „ловуват“ за богати мъже, надявайки се да си уредят безгрижен живот. В това състезание някои не се притесняват да изграждат отношения с мъже, много по-възрастни от тях.

 

В крайна сметка такива съюзи се основават на взаимна изгода: момичето получава невероятни възможности, а възрастният мъж – млада красавица.

Очарователна брюнетка Фабиан Флоси, например, се омъжи за милиардера от Формула 1 Бърни Екълстоун. Тя не се притеснява, че е много по-висока от съпруга си, а също и 45 години по-млада.

Двойката неуморно отрича слуховете за корисност и твърди, че техният брак се основава на чиста любов. Друга гореща брюнетка, бившият модел Джейд Форе, се ожени за френския мултимилионер Арно Лагардер. Те се срещат, когато Джейд е на 20 години, а Арно на 49. Две години след сватбата двамата имат дете.

И независимо от прогнозите за крах на брака им, те продължават да са заедно, имат три деца и семейството изглежда доста щастливо. Може би все пак в тези случаи има и истинската любов? Кралицата на красотата от Африка Силвия Ндука наистина се надяваше да се ожени за богат човек и да живее щастливо досега, но не успя. Черната перла започна да се среща с най-богатия човек в Африка – милиардерът Алико Данготе. По това време красавицата беше на 25 години, а Данготе – на 57 години.

Силвия полага всички усилия, за да си осигури безоблачно бъдеще с богатия мъж, дори публикува в интернет различни техни снимки, за да бъде всичко сигурно. Но накрая се оказа, че богатият приятел вече е женен и няма да се разведе. Може би най-драстичен е съюзът между Малия Анделин и Самнер Редстоун.  Двамата се срещат на борда на самолета, където Малия работи като стюардеса.

Някои със сигурност ще кажат, че между двамата тогава е пробляснала искра, но всъщност е трудно да се повярва на това. Когато среща любимата си, милиардерът е на 85, а тя с 60 години по-млада.  Няма информация за личния живот на двойката. Известно е само, че милиардерът се старае нищо да не липсва на младичката му женичка.