Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп на Алена-Вълнуваща и динамична седмица за 4 зодии

Седмичен хороскоп на Алена-Вълнуваща и динамична седмица за 4 зодии

538

Това са предвещанията на звездите според хороскопа на Алена , публикуван от „Уикенд“. Задава се една прекрасна и динамична седмица, в която никак няма да липсват емоции, по-голямата час от които радостни.

Възможно е някои от зодиите да получат ново предложение, което ще им хареса и ще бъдат във вихъра на щастието, когато разберат, че вече са се доказали и пред тях се отварят нови хоризонти, които ги правят много успешни и готови да се впуснат в нови предизвикателства.

 

Седмичен хороскоп Овен

Няма да ви липсва ентусиазъм, а оптимистичната нагласа ще ви помага да взимате най-добрите решения и да правите планове за бъдещето. Каквито и грижи да са ви налегнали, опитайте се да гледате на трудностите като на възможност – така ще се издигнете над проблемите и ще ви бъде по-лесно да преценявате как да постъпвате във всяка ситуация.

 

Седмичен хороскоп Телец

През идната седмица за вас ще се зароди идея, проект или ново партньорство. Периодът ще е много благоприятен, ако се занимавате с бизнес, защото вероятно ще си осигурите финансирането, към което отдавна се стремите. Може би ще обмисляте различни оферти. Ако с партньора ви имате несъгласие по финансов проблем, сега е моментът да го обсъдите.

 

Седмичен хороскоп Близнаци

Седмицата, която предстои, може наистина да ви остави без дъх заради интересни преживявания, срещи и разговори. Нека нищо не ви притеснява – ще бъдете в стихията си и ще се чувствате отлично. Благодарение на промените, които се извършват, край вас ще се създаде оживление и в никакъв случай няма да ви е скучно. Ще се запознаете с нови хора, ще общувате активно и като цяло контактите ще работят във ваша полза.

 

Седмичен хороскоп Рак

Постарайте се да не излагате мненията и вижданията си категорично, защото по този начин няма да успеете да се възползвате от позитивната енергия на периода, а и може да изпуснете някоя добра възможност да научите нещо ново или да осъществите ползотворен контакт. Бъдете отворени към информацията, която получавате, давайте шанс на хората и се вслушвайте в това, което ви казват.

 

Седмичен хороскоп Лъв

Седмицата за вас ще е интересна и вълнуваща, защото ще ви се отдаде възможност да разгърнете потенциала си и да се проявите по оригинален и нестандартен начин – това е нещо, което вие обичате и умеете, но невинаги съществуват подходящите условия да го направите. Мислите ви ще бъдат ориентирани към бъдещето – ще кроите планове и вероятно ще ви хрумват доста интересни идеи както по отношение на работата, така и на живота като цяло.

 

Седмичен хороскоп Дева

През идната седмица има шанс лека-полека да започнете да излизате от черупката, в която сами се бяхте затворили, и да поемете глътка свеж въздух. През изминалите дни бяхте потопени в собствения си емоционален свят и решавахте семейни дела, затова социалният ви живот и работата оставаха на заден план. Възможно е точно проблем в службата или във взаимоотношенията да ви е накарал да се затворите в себе си, да откриете какво не е наред и какво бихте искали да постигнете.

 

Седмичен хороскоп Везни Очертава се идната седмица да е особено динамична за вас и вероятно ще успеете да извършите доста промени, които планирате от известно време. Ще ви е трудно да се спрете на място и да се концентрирате върху една задача – все ще се появява нещо ново, което да привлече вниманието ви или да предизвика интереса ви. В работата ще блестите с оригиналните си идеи.

 

Седмичен хороскоп Скорпион Седмицата ще бъде доста интересна за вас, особено ако наскоро сте се измъчвали от застоя в някаква житейска сфера или не сте намирали изход от ситуация, в която сте се натъквали на ограничения. Сега ще се открие възможност да разберете какви промени трябва да направите, как да се случат те, да поставите пред себе си нови цели.

 

Седмичен хороскоп Стрелец Сега пред вас ще се открие възможност да насочите енергията си към напълно нови начинания. Някои от вас вече са стартирали този процес, но сега нищо не би могло да спре устрема ви, защото голяма част от пречките и неяснотите вече са в миналото. Да се надяваме, че сте приключили със старите си ангажименти.

 

Седмичен хороскоп Козирог Вероятно през изминалите дни и седмици сте направили някои разкрития за себе си или за други хора, които са ви изненадали, разстроили или ядосали. Емоциите ще продължат да ви владеят и някои от вас ще се убедят за сетен път колко дълбоко може да ги засегнат чуждите думи. Ако пробвате да се изясните какво точно изпитвате и предприемате определени действия, ще установите, че се е открила възможност да продължите напред.

 

Седмичен хороскоп Водолей Периодът ще бъде вълнуващ за вас, защото ще посетите интересни места и ще се срещнете с различни хора. Една част от вас ще пътуват или ще посетят някакво събитие, а други ще имат възможност тепърва да планират това. И в двата случая ще бъдете изпълнени с ентусиазъм, а вълнението и позитивната нагласа ще ви накарат да забравите всекидневните грижи.

 

Седмичен хороскоп Риби Пред вас ще се открие чудесна възможност да постигнете напредък по въпроси, свързани с професионалното ви развитие. Може да преодолеете пречки, които досега са ви спирали да се реализирате по-успешно, или да достигнете до решение да поемате в нова посока. Дори това да не се случи веднага, ще си изясните по кой път да тръгнете. Периодът е много подходящ за нови начинания.