Начало КЛЮКАРНИК Ето кои родни звезди изпратиха първолаци тази година (Снимки):

Ето кои родни звезди изпратиха първолаци тази година (Снимки):

3487
Сподели

Първият училищен звънец е тръпка, която всяко дете изживява по особен начин. Вълнението, когато стъпиш за първи път в училище, се помни дълги години след това.

Естествено, първият учебен ден е събитие, което вълнува не само децата, но и техните родители.

Днес решихме да ви представим родните знаменитости, които тази година изпратиха първолаци (и не само) – заедно с малчуганите си много популярни личности прекрачиха прага на училище, за да подкрепят своите наследници в този важен ден.

Прави впечатление, че голяма част от родния хайлайф се вълнува от първия учебен ден на децата си. Всички те тръгват с големи надежди към училищния двор и очакват пътят на техните деца да е по-лесен от техния, по-бързо да достигнат до мечтите си.

Днес е вълнуващ ден за Николета Лозанова и Валери Божинов, тъй като общата им дъщеря Никол е в първи клас. Красивата майка от пролетта избира най-доброто училище за своята 7-годишна щерка. Противно на слуховете, че Никол ще учи в най-скъпото училище, Николета сподели, че е избрала това, в което са най-добри преподаватели. Съучениците на Никол и техните родители веднага разпознали Лозанова, макар и да не била гримирана и с прическа.

Никол Божинова

Никол на Николета и Валери

Кали също има повод за радост на днешния ден, тъй като изпрати и двете си деца на училище. Марк е вече в по-горните класове, а Александър ще е предучилищна. „Две момчета! Две училища! Безброй мечти…..сбъднете ги, ангелчета мои! Обичам ви и на Добър час“, написа Кали в Инстаграм.

Кали синове

Кали с Марк и Александър

Актрисата Йоана Буковска също ще изпита чувството да изпрати първокласник и то двойно. Близнаците Вяра и Любомир са сред децата на популярни родители, които за първи път ще прекрачат прага на училището. Актрисата пази в пълна тайна подробности около избраното училище.

В легендарната група „Тоника СВ“ има двама внуци, които ще прекрачат за първи път училищния праг. Малкият внук на Милица Божинова-Даниел ще е първолак в кварталното училище, където учи и батко му. Ванеса на Ваня Костова ще учи в Музикалното училище заедно със сина на Иван Лечев – Константин.

Калин Вельов дъщеря

Щерката на Калин Вельов – Карина ще учи в 10 ОУ в Младост 1. Различното там е, че има допълнителен курс по английски и испански.В 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов“ ще учи дъщерята на певицата и писателка Светла Иванова – Стела.

Бербатов дъщеря

Малката Елия –дъщеря на Димитър Бербатов започва първи клас в Англо-американското частно училище, а кака й Деа ще е в пети клас. За първородната си дъщеря Дария, Мис България Ромина Андонова е избрала близкото до тях училище.