Начало КЛЮКАРНИК Кали бременна с четвърто дете? Ето и кой е предполагаемият татко (Снимки):

Кали бременна с четвърто дете? Ето и кой е предполагаемият татко (Снимки):

874
Сподели

Както е известно на всички почитатели на жанра, Кали не страда от задръжки по отношение на семейството и се радва на 3-ма прекрасни сина от 3-ма различни татковци.

Съвсем наскоро тя приключи бурно поредната си връзка и се раздели с бащата на третия си син.

Малко след това певицата даде сърцето си на доста по-млад от нея мъж.

За бащата на първия й син не се знае почти нищо, вторият – Антон Краус, я гледаше като писано яйце, но тя реши да заживее със ски инструктора Владимир. Реши се и роди и от него и нещата изглеждаха повече от чудесни.

Кали

От близо година Кали е в любовни отношения с мъж на име Анастас, който почти наполовина на нейните години. Всички си мислеха, че нещата между тях не са сериозни. Репортер на Блиц обаче научи бомбастична новина.

Според думите на приятелка на Кали, тя била заченала от новия си любим и съвсем скоро ще увеличи семейството си с четвърти наследник от четвърти мъж. Думите на нейната дружка се потвърждават и от факта, че от известно време певицата е спряла цигарите и алкохола.

Кали бременна

Кали и Анастас заченали наследника си през лятото, когато се отдали един на друг. Големият син на певицата напуснал майчиното гнездо, тъй като бил пълнолетен и трябвало да се оправя сам с живота. Другите си две деца пратила при бащите им за лятото.

Напоследък кариерата на Кали замира и тя е решила да хване и последния влак за зачеване и да върже още един богат мъж. Певицата може да е спокойна, че бащите на синовете й ще се погрижат за тях и ще им подсигурят бъдещето.