Начало КЛЮКАРНИК Тази снимка на Бриджит Макрон показа защо е била една от най-...

Тази снимка на Бриджит Макрон показа защо е била една от най- желаните жени на младини (снимка)

554
Сподели

Тази снимка от младините на Бриджит Макрон показа защо е била толкова желана дама на времето.

Бриджит била най-малкото дете в семейството. Баща й се занимавал със собствен бизнес за производство на шоколад, който и сега му носи много пари.

Бриджит била освободено момиче и винаги получавала от родителите си най-добрите тоалети, а понякога била оценявана и за своите академични постижения.

На 20-годишна възраст, без преувеличение, Бриджит била една от най-желаните съпруги в родния си малък град. Не след дълго, на 21 години, тя се омъжила за банкер, от когото по-късно родила три деца.

Бриджит станала учител и сменяла работата си многократно, докато Еманюел Макрон не станал неин ученик в школата на Амиен. Той недвусмислено озарил сивото й ежедневие.

Родителите му доста се ядосали, когато научили за връзката на сина му, затова скоро той бил изпратен да учи в друг град, но това не нарушило отношенията му с Бриджит.

Бриджит дълго не могла да представи Еманюел на съпруга си, но, ако това някога притеснявало бъдещият президент на Франция, той никога не говорел за това.

 

След време Макрон бил добре приет в голямото семейство на Бриджит. Децата и внуците й са добре настроени към настоящия президент на Франция, докато самата Бриджит, както за първата дама и нейната възраст, изглежда доста добре, споделиха от jenata.blitz.bg