Начало КЛЮКАРНИК 4-те прически, които смъкват няколко годинки от ЕГН-то – специално за дамите...

4-те прически, които смъкват няколко годинки от ЕГН-то – специално за дамите над 40 даваме 29 разкошни варианта (Снимки):

2161
Сподели

Всяка жена иска да изглежда свежа, млада и привлекателна, дори ако отдавна е прехвърлила 40-те.

И въпреки, че младостта наистина е състояние на духа, визията също помага в задачата да се почувстваме отново жизнени и енергични както на 20 или 30 години.

Днес сме ви приготвили селекция от 4-те топ-подмладяващи прически на 2020 година , специално за жени над 40-те , които ще помогнат на последните да изглеждат несравнимо.

подмладяващи прически

№1: Боб

Боб е универсална прическа, която изглежда перфектно на всяка коса. Ако Вашата е тънка, тази прическа ще добави обем, ако е прекалено гъста – ще добие лекота с помощта на фризурата.

Освен това бобът може да бъде украсен със скосен, филиран, удължен, прав или асиметричен бретон, което ще направи визията още по-привлекателна и младежка.

удължен боб

къс боб

боб на тънка коса

сребрист боб

Когато избирате модификация на прическата боб, съобразете се не само с Вашите предпочитания, но и с формата на лицето си, което ще Ви помогне да направите прическата си перфектно допълнение към външния вид.

асиметричен боб рижо

удължен боб тънка коса

дълъг боб на кичури

идеи асиметричен боб

№2: Каре

Карето изглежда страхотно на права коса. Можете да изберете класическия вариант, както и асиметричен, градуиран или удължен. Всяка опция е добра по свой начин, особено ако се разнообрази със стилен бретон. Не забравяйте да опитате модните техники за боядисване, а именно балаяж или меко омбре, които напоследък са на върха на популярността си.

каре права коса

класическо каре

каре с дълъг бретон

каре с път встрани

№3 Каскада Красивата каскадна прическа може да седи перфектно на къса, средна и дълга коса. Специалистите съветват жени след 40-те да вземат под внимание средната дължина, която е най-удобната за носене. Предимството на такава прическа е, че тя не изисква постоянна корекция от страна на коафьора, в допълнение, тя е лесна за стилизиране и помага да се създаде зашеметяваща визия за всеки ден и за всеки повод.

каскадно каре

каскадна прическа

№4: Пикси

Ако харесвате късите прически, определено трябва да разгледате по-отблизо модната пикси прическа. Представената опция прави чудеса с визията на дамите над 40 години и им помага да се чувстват по-млади и свежи. Пиксито има много модификации, не е много придирчива към стайлинга, единственият минус е, че веднъж на 3-5 седмици ще трябва да я коригирате при фризьора си.

пикси 40+

късо пикси с бретон

пикси прическа

красиво пикси

русо пикси

момчешко пикси

пикси на руса коса

идеи за пикси

асиметрично пикси

пикси 40+

оформяне на пикси

много късо пикси

пикси сиви кичури

късо пикси с бретон

Така че, ако искате да подмладите имиджа си, определено разгледайте прическите, които са представени в нашата статия. Те ще Ви помогнат да изглеждате най-добре, независимо на колко години сте!