Начало КЛЮКАРНИК Ето новият хитов сериал, който ще започне на мястото на Сълзи в...

Ето новият хитов сериал, който ще започне на мястото на Сълзи в Рая

565
Сподели

bTV пуска нов хитов сериал д красиви и обичани актьори и това е дългоочаквания „Завинаги“, който ще започне от 14-и  октомври и ще се предава всуки делничен ден от 20:00 до 21:00 часа.

По предварителните планове „Завинаги“ трябваше да започне през април 2019 г., но след това беше отложен за тази есен.

Хитовата поредица се оглавява от Йозджан Дениз („Част от мен“, „Млечният път“, „Имението с лозите“) и Аслъ Енвер („Мечтатели“, „Тайни“).

„Завинаги“ се състои от 87 оригинални епизода по 2 часа и 30 минути, като у нас ще се показват серии с продължителност 45 минути. Поредицата се излъчва в Турция от март 2017 г.

до май 2019 г.

Историята: Сюрея (Аслъ Енвер) е музикален талант с отлично образование и добра професионална реализация. Тя води скромен начин на живот, но това се променя завинаги, когато се влюбва във Фарук Боран (Йозджан Дениз) – богат и красив бизнесмен.

Семейството на Боран е от най-старите, богати и аристократични родове в Турция. Майката, начело на рода, обожава Фарук и мечтае той да сключи престижен брак с жена по неин избор. Любовта обаче е взаимна и драматичните последствия не закъсняват.

Пристигането на Сюрея в имението на избраника ѝ е голям шок за амбициозната майка, която не може лесно да приеме тази непозната, доведена от сина ѝ.

Нещата се усложняват неимоверно и животът в това 400-годишно имение става доста необичаен за всички негови обитатели.