Начало ВЕСТИ Жена се обади в полицията, като видя каква прическа ѝ е направила...

Жена се обади в полицията, като видя каква прическа ѝ е направила фризьорката

889
Сподели

В един от обичайните салони на Новосибирск имаше скандал с клиентка.

Анастасия сподели своята история в един от популярните новосибирски портали. Освен факта, че ѝ направили отвратителна прическа и съсипала дрехите си, те поискали от нея да заплати услугата.

Най-удивителното е, че героинята е била помолена да плати пълната сума за работата на фризьора, още преди да започне работа. В замяна тя не получила никакъв документ. Жената обяснила подробно и ясно и дори показала на фризьорката точно каква прическа иска в крайна сметка.

Тя се учудила, че подстригването се осъществява с гръб към огледалото. Но най-лошото чакало жената в момента, в който се обърнала. Тя била подстригана ужасно, да не говорим за факта, че дължината на косата сега била много по-къса, отколкото искала.

Кошмарите в салона не свършвали: Фризьорката оставила следи от боя за коса върху дрехите на клиентката, които не можели да бъдат премахнати.

Тъй като Анастасия била много объркана, фризьорката се опитала да оправи работата си, но било вече твърде късно. Жената поискала незабавно да й върнат всички пари, но веднага ѝ е отказано. Тогава тя се опитала да се свърже с администратора и директора на салона за красота, но това също не довело до нищо. Единственото нещо, което нещастната клиентка можела да направи в подобна ситуация, било да се обади за помощ в полицията.

Пристигайки на местопроизшествието, полицейските служители проверяват и установяват няколко нарушения едновременно. Фризьорката например нямала санитарни документи, а самите фризьори работели без договори.