Начало ЗДРАВЕ Изключително лесна нова техника за бързо отслабване и освобождаване от мазнините

Изключително лесна нова техника за бързо отслабване и освобождаване от мазнините

858
Сподели

Алексей Ковалков е един от най-популярните руски диетолози. Още преди 10 години самият доктор на медицинските науки страдаше от излишно тегло.

Това е, което накара човекът да се задълбочи в основите на диететиката и да създаде правилната от гледна точка на професионално лекуващ лекар система за хранене, която е предназначена за здравословно отслабване.

Алексей се храни по разработената схема в продължение на шест месеца и постигна невероятен резултат. Лекарят отслабнал 52 килограма. Собственият успех тласна Алексей да създаде специална техника за отслабване .

Също така докторът на медицинските науки основа клиника, където помага да се отървете от излишното тегло на 6 хиляди пациенти.

 

Алексей Ковалков не признава диетите, сигурен е, че всяка забрана в крайна сметка се превръща в непреодолимо желание. Лекарят е сигурен, че за здравословно отслабване и поддържане на нормално тегло всеки човек трябва да се справи с тези неща:

разберете индивидуалната причина за напълняване поемете отговорност за процеса на отслабване формулирайте своите цели

 

Основните принципи на диетата на Алексей Ковалков

На подготвителния етап отслабването трябва да се научите как да прекарвате възможно най-много време в движение. В този случай крачкомерът се счита за отличен помощник. От 8000 до 12000 стъпки трябва да се правят на ден. Важно е също да научите каква храна да консумирате, която съдържа бързи въглехидрати

Едно от ключовите условия за правилното отслабване Алексей смята е нежното прочистване на стомашно-чревния тракт . Фазата на подготовка продължава 2-4 седмици. Придобивайки нови навици, пациентите на Ковалков лесно се отърват от 3-5 кг.

В основния етап на отслабване силовите упражнения са свързани с балансирана диета и ходене . Отслабването се състои в наслаждаването на здравословни храни в правилната комбинация. Тази техника позволява на пациентите да губят 100-200 g на ден. Този етап трае, докато отслабващият достигне целта си.

Най-важният и дълъг етап е фиксирането на резултата. Продължава 12-18 месеца. През това време собственикът на стройна фигура свиква с новите хранителни навици и активен начин на живот.

Основното нещо е да не забравяте, че трябва да правите 8000-12000 стъпки на ден, да ядете правилните храни и да се научите как да ги комбинирате правилно.

 

Основи на храненето

Основният акцент трябва да бъде върху белтъчните храни с ниско съдържание на мазнини. Лекарят настоява, че всеки ден преди лягане трябва да ядете 2 варени яйца.

Яжте трици.

Те дават усещане за ситост и не се отлагат в телесните мазнини.

Алексей Ковалков призовава пациентите да изядат колкото се може повече фибри. Намират се в листни зеленчуци, пресни краставици, билки и чушки. Тези продукти могат да се консумират по всяко време в неограничено количество.

L-аргининът, който се съдържа в боровите ядки, помага на тялото да се справи с излишните мастни натрупвания и прави човек по-издръжлив и устойчив на стрес.

 

Сложните въглехидрати (овесени ядки, елда) са най-подходящи за закуска. Благодарение на тях ще получите запас от енергия за целия ден и няма да станете жертва на внезапно избухване на глад.

Диетологът смята, че няма универсална схема за отслабване за всеки човек, тъй като всеки организъм е индивидуален. Ако трябва да се отървете от 5 излишни килограма, можете сами да се борите с тях, като се ръководите от основните съвети на Ковалков. Но ако проблемът е много по-съществен, трябва да се консултирате с квалифициран диетолог, за да изключите причината за покачване на килограми и да спрете този процес.

 

Алексей Ковалков горещо препоръчва с отслабването да следите и здравето си . Ако някакви показатели са под нормата или я надвишават, трябва да се консултирате с лекар.

Диетологът споделя единственото според него универсално правило, което трябва да се спазва от всички, които искат да се сбогуват с наднорменото тегло. Той призовава за изключване на 4 продукта от диетата му : захар и цялата храна, която съдържа, брашно, картофи и бял ориз.

Ние от своя страна се надяваме, че ще успеете да постигнете целта си! Не стресирайте тялото си с тежки диети. Отслабвайте постепенно, ръководейки се от принципите на правилното хранене и не забравяйте за ходенето. Ако статията ви е харесала, не забравяйте да я споделите с приятелите си!