Начало КЛЮКАРНИК Магическо Слънце влиза в знака Везни! Ако сте ВЕЗНИ, БЛИЗНАЦИ, ВОДОЛЕЙ ви...

Магическо Слънце влиза в знака Везни! Ако сте ВЕЗНИ, БЛИЗНАЦИ, ВОДОЛЕЙ ви очакват изненадващи финансови постъпления!

222
Сподели

Слънцето е в знака Везни от 22 септември до 23 октомври. Везните управляват отношенията с другите като огледала на самите нас. Срещането с другите по средата, компромиси и преговори са под управлението на Везните.

Сега акцентът е върху намирането на баланс и хармония чрез взаимоотношения с другите и чрез изкуството. Везни е знакът на миротвореца. Животът обаче не винаги е мирен с Везните в опита му да възстанови равновесието.

Вземането на решения може да бъде по-предизвикателно, докато Слънцето е във Везни. Везните претеглят и двете страни на всяка ситуация и понякога този процес изглежда безкраен!

Във Везни Слънцето е загрижено да не разклати лодката и да не предизвика другите по грешен начин. Тактичност, стил, толерантност и общителност са някои от ключовите думи за Везни.  Ето какво да очакват зодиакалните знаци през този период:

Овен

Времето ще бъде благоприятно за партньорство и сътрудничество.

Овните през този период ще могат да проявят много от своите таланти. Периодът ще бъде благоприятен да разширят своя кръгозор и да добият ново делово или интимно партньорство.

Телец

Периодът ще бъде благоприятен за служебните им ангажименти, ще се подобри самочувствието на Телците, ще се разшири техният кръг от контакти. В личните си отношения мнозина представители на знака ще бъдат по нежни и гальовни. Телците обаче ще трябва да се въздържат от проява на екстравагантни желания и разточителство.

Близнаци

Преминаването на Слънцето през Везни ще дари Близнаците с интересни запознанства и любовни преживявания. Прекрасно време за творчество и намиране на нови делови партньори.

Рак

Основният акцент ще бъде разрешаването на юридически въпроси, свързани с имотни или финансови проблеми. Ще им се наложи да направят компромис с роднини за да постигнат целите си, но ще трябва да избягват откритите конфликти.

Лъв

За представителите на зодия Лъв периода ще им даде възможност да разширят своя кръгозор, да създадат нови връзки, да се до образоват . Тези неща ще внесат необходимото разнообразие в живота на Лъвовете.Представителите на зодията ще трябва да избягват споровете и провокациите   за не си развалят репутацията.

Дева

Девите през този период ще бъдат уязвими в партньорските отношения, относно въпросите за разпределението на общите финанси. Именно в тези сфери ще е необходимо да направят компромиси.

Везни

За представителите на зодия Везни през този период ще имат шанс да разкрият най хубавите си качества. Те ще победят неувереността, а на самотните представители на зодия ще помогне да намерят спътник в живота.

Скорпион

Периода за Скорпионите ще е на скрити тайни действия, но за да постигнат замислянето ще им трябва такт и дипломатичност.

Стрелец

Благоприятно време през което Стрелците ще имат възможност да засвидетелстват своя професионализъм в делата и да получат признанието на обкръжаващите. Периода ще бъде благоприятен за романтични преживявания, за получаване на подаръци и разширение на личното влияние. Стрелците все пак трябва да са внимателни   за своите финанси и да избягват ненужните покупки.

Козирог

Мнозина Козирози през този период ще имат шанс за личен успех, ще поемат повече ангажименти но с това могат да засегнат своето близко обкръжение. За да минат безпроблемно през този период е желателно да спазват дистанция да избягват конфликтите, тези техни действия ще им гарантират успех.

Водолей

За представителите на зодията ще бъде необходимо да изгладят отношенията с близкото си обкръжение. Внимателно да се подготвят за делови разговори. Срещите им с чужденци и пътуванията ще влияят положително на тяхната дейност.

Риби

Месецът ще е период на промени и вътрешна трансформация. Периода ще бъде ползотворен за реализация на дълго отлагани проекти. За да имат успех Рибите ще трябва да се справят със своята разсеяност и нереален поглед на ставащото около тях. Трябва да избягват и финансовите авантюри.