Начало КЛЮКАРНИК Малки трикове, с които ще може да скриете минимум 10 години от...

Малки трикове, с които ще може да скриете минимум 10 години от възрастта си!

230
Сподели

Уви, времето не може да бъде спряно. Година след година се търколи все по-бързо и по-бързо, безмилостно се превръщат в бръчки по лицето .

Най-важното е да се чувствате млади и всичко останало е решено. Редакторите ни ще ви споделят малки трикове, благодарение на които ще изглеждате свежи и енергични

Перфектен гардероб

По някаква причина, колкото по-възрастна е една жена, толкова по-сдържано е облеклото й и това до голяма степен я правя по- стара. Смелите жени, които не обръщат внимание на мнението на други хора, избират само ефектен, стилен гардероб . Но не прекаляват.

На първо място, облечете това, което е удобно, и след това се погледнете в огледалото. Жертвеният комфорт в името на красотата не е необходим. Основното е, че всичко трябва добре да се комбинирана. Ако искате да носите дънки – моля, леопардова блуза – няма проблем. Правилният гардероб ще скрие възрастта ви и ще добави увереност.

Откажете се от тъмните нюанси на дрехите, особено черното добавя възраст . Ако това не е възможно, поне разредете с нещо по-леко. Идеални за жени над 40 са бежови тонове и белите дрехи.

Не се отказвайте от поли и обувки на висок ток, тези неща придават на фигурата красива форма, а токчетата удължават краката.

Ярките цветове са добре дошли, но не носете едновременно дрехи от всички цветове на дъгата. Ако решите да купите червено сако, комбинирайте го с тъмни панталони или дънки, то просто трябва да бъде акцент към облеклото ви, а не основна дреха

Плетените кройки стават все по-актуални и доста подмладяват. Ризите и пуловерите със свободна кройка ще изглеждат добре, но не опънати по вас!

 

Състояние на кожата

Първото нещо, което издава възраст, са ръцете и лицето. Кожата може не само да даде истинска възраст, но и да я увеличи. Запасете се със слънцезащитен крем и го нанесете върху кожата на ръцете и лицето си. Учените са доказали, че състоянието на кожата на тези, които ежедневно използват слънцезащитен крем, е много по-добро от тези, които го използват само през лятото.

Необходим е маникюр. 

Не правете извинения за липса на време. Подреден маникюр ще отвлече вниманието от бръчките по лицето.

Деликатният дискретен грим ще освежи лицето ви. Направете миглите си, спретнати вежди, малко червило – и ще процъфтите като момина сълза през пролетта.

Използвайте тонална основа и напълно изоставете пудрата, тъй като той не само запушва порите и ги разширява, но и прави омразните бръчки по-забележими.

Използвайте скраб и овлажнители, за да поддържате кожата си тонизирана и еластична. Пийте вода: дехидратираната кожа остарява по-бързо.

Обичането на близки хора ни помага да останем млади, не е нужно да излизаме от пътя си, за да изглеждаме по-млади от годините си . Приемането на вашата възраст е много важно, тъй като влияе на самочувствието.