Начало ЗДРАВЕ Две рецепти за джинджифилов чай за скоростно отслабване и прочистване

Две рецепти за джинджифилов чай за скоростно отслабване и прочистване

447
Сподели

Употребата на  джинджифилов чай за отслабване е широко употребяван способ от много жени в Европа и САЩ, а в последните години той става популярен и в България. За първи път чай за намаляване на теглото е използван от Източните народи (Китай, Индия и Япония).

При тези народи използването на чай не само за отслабване, но и за лечение на различни болести датира от хиляди години.

Джиндифилът действа стимулиращо на кръвоносната система и най-вече движението на кръвта. Чаят от джинджифил за отслабване  ускорява метаболизма, освен това прави кожата млада и еластична.

За да приготвите чай за отслабване от джинджифил , нарежете корени джинджифил на тънки лентички. Количеството , което ви необходимо е 1/3 от човешка шепа. Джиндифиловия чай  се вари във вода (2 литра).

Чай за отслабване от джинджифил

За приготвление на джинджифилов чай се кипва вода, след което докато водата е още е гореща, се слагат около 4-5 нарязани коренчета (не слагайте повече корени! ). Изсипете получената отвара в термос и го затворете. Носете термоса постоянно със себе си. пийте от този чай за отслабване 30 минути преди всяко ядене.

Чай за отслабване от джинджифил и чесън

За втората рецепта за чай за отслабване са необходими джинджифил , чесън и вода. Този чай се приготвя от 20гр. джинджифил, 20гр. чесън и 400мл. вода. Водата на чая се кипва и се прибавят останалите необходими компоненти. Отварата се задушава приблизително 1ч. след което се излива в термос и се консумира вместо вода през деня. Тази рецепта за чай за отслабване с джинжифил е твърде подходяща за дами, които искат бързо да отслабнат.