Начало КЛЮКАРНИК Ето я и новата жена, с която се заговори, че Гришо има...

Ето я и новата жена, с която се заговори, че Гришо има любовна афера (снимки)

829
Сподели

Гришо има нова изгора, но дали е така никой не може да потвърди със сигурност.

През последните седмици той отново се издигна в очите на своите фенове и любителите на играта на корта. Очевидно за вдъхновението му си има причина, а името на най-прясната му интимна тръпка е Джесика Стайндорф.

Филмовата продуцентка е привлекателна и с красиви форми, но изобщо не може да се мери по хубост с бившата му – певицата Никол Шерцингер.

Тя винаги ще е сравнявана с доскорошната знаменитост в леглото му, тъй като идва именно на нейното място. Но и едва ли ще се задържи дълго, съдейки по изцепките и серийните изневери на българина.

Това обаче не бил единственият му довод да пази Джесика в тайна. Гришо усърдно я крие, защото дамата е близка приятелка със Серина Уилямс, с която той вече е имал мимолетен флирт и не иска да си навлича гнева на лютата си колежка.

Самата тя не му говореше и странеше от него, докато той имаше връзка с руската тенис звезда Мария Шарапова. Наскоро двамата със Серина се засякоха и прекараха цяла вечер заедно на ревю на Том Форд след края на US Open, което е явен знак, че той не би искал да разваля добрите си отношения с нея.

Любовните афери на хасковлията стават все по-заплетени и скандални. Не се знае докога Джесика ще търпи унизителното положение и в какви интриги може да забърка нашенеца, прогнозират познавачи от световния хайлайф.

Гришо тъкмо успя да изплува и да се изкачи до 25-о място в ранглистата, но страстта му да преследва всяка фуста, може да му коства цялостен провал в кариерата, коментират го фенове.