Начало КЛЮКАРНИК Какви панталони НЕ трябва да носят дамите над 50 години

Какви панталони НЕ трябва да носят дамите над 50 години

621
Сподели

Всяка година модата диктува нови правила . Тенденциите успяват толкова бързо да се менят, че нямате време да мигнете даже.

Дамска мода 2019

За да не изпаднете в беда със сигурност, подготвихме пет основни правила за носене на панталон . От тях определено ще разберете какво не трябва да се носи във всеки случай и с какво може да бъде заменено.

Един от най-важните принципи при избора на дрехи за жени над 50 години е комфортът. Панталоните трябва да са подходящи и удобни. Модата за дамски панталони през 2019 г. е капризна, но не се отчайвайте. Определено можем да ви помогнем!

Няма значение на колко години сте, ако искате да изглеждате модерно. Разбираме обаче, че на много зрели дами е трудно да разберат това объркване на тенденциите и стиловете. Именно за тях създадохме тези малки, но разбираеми модни съвети.

5 ОСНОВНИ АНТИТРЕНДА НА ПАНТАЛОНИ Дънките отдавна са включени в ежедневната употреба на абсолютно всички възрасти от населението. Те се носят не само от деца в детската градина, но и от директори на успешни реномирани компании.

Дънките са практично нещо, което пасва на всичко. Те могат да бъдат част от строг образ и могат да станат в основата на несериозен пролетен образ.

Не забравяйте, че когато избирате дънки, не трябва да обръщате внимание на износените или скъсаните. Едно време беше модерно, но сега спретнатостта е преди всичко, особено за зрелите дами .

По-подходящ вариант са обикновени дънки без нарязвания и дупки. Дължината не е значителна.

Второто правило важи и за дънките. В никакъв случай не трябва да носите тесни дънки или гащеризони от деним.

 

Типът на фигурата в този случай няма значение. Вие сте слаба или дама с форми, във всеки случай не носете тесни дънки. Дайте предпочитание на прави дънки, които са леко заострени отдолу.

 

Стегнатият стил на дънките отдавна е загубил своята актуалност. Но дънките в стила на 80-те с висока талия вече са на върха на модата!

Забравете за панталони в спортен или полу-спортен стил. Без ивици или други излишъци!

 

Заменете тези панталони с по- строга опция . Те ще подчертаят фигурата ви по-грубо, особено ако ще ги носите с токчета.

 

И ако се уморите от токчета, можете спокойно да обуете бели кецове с висока подметка. Това, между другото, е отговорът на въпроса, който вълнува всички: какви дамски маратонки са на мода през 2019 г.

За щастие, белите панталони също не са на мода. Бели тесни панталони с високи талии и големи плетени пуловери изглеждат неприемливо

 

Съветваме всички зрели млади дами да се въздържат от бяло поне за известно време. Вместо това носете панталони в естествени топли цветове : зелено, бежово и кафяво.

 

И разбира се, класическите черни панталони все още са на върха на популярността. Те са чудесен шанс да се подчертае женствената зрялост на дама над 50 години.

Нашите редактори не препоръчват носенето на панталони с прекалено големи или ярки щампи през тази година.

Сега възрастта няма значение толкова, колкото преди сто години. За зрелите хора са актуални същите неща, както и за младите хора.