Начало КЛЮКАРНИК Лили Иванова изуми феновете си с нова, подмладена визия – и по...

Лили Иванова изуми феновете си с нова, подмладена визия – и по фигура, и в лице е като момиченце (Снимки):

436
Сподели

Не е тайна, че Лили Иванова е от родните звезди, които най-много държат на външния си вид. Примата спазва строги ограничения в диетата, а във визията си не допуска компромиси.

Но на последния си концерт в Пловдив гранд-дамата на родната музика направо изуми феновете си с подмладена и свежа визия. Лили се появи на сцената с целия си блясък, но с няколко години подмладена.

Както коментираха веднага в медиите, явно дивата пак е прибегнала до разкрасителни процедури като ботокс, филъри и т.н., които я държат вечно млада. Не знаем на каква точно интервенция се е подложила, но е факт, че изглежда поне с 30-40 години под истинската си възраст.

Лили Иванова концерт

„Не можем да я познаем. В първия момент си помислихме, че на сцената е друг човек и всичко е част от шоуто. Не можем да отречем, че изглежда добре за годините си, но не трябва да се заиграва толкова със скалпела, тъй като изведнъж ще увисне и ще я споходи съдбата на Донатела Версаче“, коментираха след концерта нейни почитатели, които са силно притеснени за здравословното й състояние.

Лили Иванова визия

Кожата на лицето на Лили е като на млада жена. „Изумявам се как може толкова често да ляга под ножа, но в същото време да изглежда добре. Много нейни колежки се провалиха в опитите си да се правят на млади. Явно пестят пари и ходят при измамници, докато Лили винаги е държала на най-доброто“, съскат от шоубизнеса.

Въпреки всички коментари, похвално е, че успява да поддържа и визията, и духа, и тялото си млади на тази възраст и продължава да ни радва и зарежда от сцената!

Въпреки всички коментари, похвално е, че успява да поддържа и визията, и духа, и тялото си млади на тази възраст и продължава да ни радва и зарежда от сцената!