Начало КЛЮКАРНИК Принцеса Шарлот неволно издаде важна тайна за Кейт Мидълтън – истина ли...

Принцеса Шарлот неволно издаде важна тайна за Кейт Мидълтън – истина ли е?

466
Сподели

Малката принцеса Шарлот е истинска сладурана и любимка на медиите.

Първокласничката не се срамува да прави сладки муцки пред камерите, а откритият й и борбен характер бързо й спечели прякора „принцесата-воин“ в училище. Сега обаче откритостта на Шарлот изигра недотам добра шега на семейството й.

Дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън разказала пред съучениците си за бременността на майка си , съобщава австралийското издание New Idea.

„Една от помощник възпитателките е е чула е какво говори принцеса Шарлот и не е повярвала на ушите си”, разказва източник на изданието.

принцеса Шарлот

Малката говорела много силно и по всичко изглеждало, че е убедена, че майка й е бременна . Ако може да се вярва на думите на Шарлот, херцогинята на Кеймбридж чака момиченце. „Тя каза, че няма търпение и че много се радва”, добавя източникът.

Към момента няма официална информация, която да потвърждава, или да отхвърля думите на момиченцето. Не е изключено малката Шарлот да приема това, което иска, за реалност.

Кейт Мидълтън с Шарлот

Това не е първият път, в който британските таблоиди обсъждат евентуална бременност на Мидълтън. През месец юни вестник Daily Express отбеляза, че на кралските състезания в Аскот съпругата на принц Уилям непрекъснато се държала да корема, опитвайки се да го прикрие с чантичката си.

През септември пък няколко издания едновременно обърнаха внимание на новата й прическа. До този момент тя винаги я променяше, когато забременее.