Начало КЛЮКАРНИК Прислужници в Бъкингамския дворец-За нищо на света не споменавайте пред кралицата имената...

Прислужници в Бъкингамския дворец-За нищо на света не споменавайте пред кралицата имената на Меган и Хари

953
Сподели

Служители в Бъкингамския дворец молят гостите на Кралицата изобщо да не споменават имената на Меган Хари в нейно присъствие, казва „Дейли мейл“.

По причина на това, че херцозите на Съсекс ежедневно са в заглавията на медиите по света, много от посетителите изгарят от желание да ги обсъдят с кралицата.

Помощниците в двореца вече са започнали да се опитват да отклоняват вниманието на гостите от този въпрос и да ги насочват да водят разговори на „по-учтиви“ теми.

„Придворните са наясно, че всички искат да я питат за херцозите“, твърди източник пред The Sun.“И за да потушат ситуацията в зародиш, някои започнаха да шушнат на гостите преди срещата им с Елизабет Втора“.

От Бъкингамския дворец отказаха коментар за лични и публични срещи на кралицата.

Скорошен посетител на двореца получил съвет: „Говорете за всичко освен едно“. Гостът пита дали става дума за Брекзит, но му отвърщат „Не, за херцозите на Съсекс“.

В неделя стана ясно и че Елизабет Втора се е разочаровала от решението на Меган Маркъл да присъства на мача на Серина Уилямс вместо да се присъедини към плануваната почивка на кралското семейство в Балморал.