Начало КЛЮКАРНИК Трите най-зли свекърви според зодията!

Трите най-зли свекърви според зодията!

564
Сподели

О, снахите им нямат късмет. Ето кой да се страхува:

Телец

Не е най-приятната свекърва.

Това не означава, че правят нещо напук или съзнателно не харесват снахите си. Не, могат да се отнасят перфектно с тях, докато не почувстват ревност. Телецът винаги иска най-доброто за децата си, поради което те ще бъдат изключително внимателни да наблюдават какво прави снаха им. И ако нещо не им хареса, връзката ще стане просто непоносима.

Рак

Най-злата свекърва, която може да бъде. Винаги са недоволни от всичко и вярват, че знаят всичко по-добре от другите. По-добре е да не спорите с тези жени и особено да доказвате нещо. Представителите на знака пак ще си пъхат носа там, където не са помолени и ще контролират онези, които не им се подчиняват. По-добре е да не сте сами с представителите на знака, тъй като всяка неправилно изречена дума ще се счита за обявяване на война.

Скорпион

На външен вид те са приятни и прекрасни жени, които при първите срещи ще се стараят да ви зарадват. Но си струва да мине малко време, когато злият звяр излезе от добрата свекърва. Представителите на знака са много ревниви и почти никога не са съгласни със снаха си.  Ако отношението стане враждебно, не се надявайте, че с времето ще се промени.