Начало КЛЮКАРНИК Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в петък вожен ден, Рак, Скорпион...

Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в петък вожен ден, Рак, Скорпион и Риби специални събития звързани с пари

487
Сподели

Петъкът ще дойде със предсказателен сън, който е свързан с близка жена, която вече не е между живите, и тя ще ви даде ценен съвет и най-вече ще ви успокои.

Възможно е да ви дразнят хора от зодиите Везни, Водолей или Близнаци, макар че те няма да влагат нищо негативно в думите и действията си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате интересен разговор или ангажимент с жена.

Събитие свързано с човек от кръга ви роднини и приятели, ще ангажира вниманието ви за определена част от деня. Днес ще сте склонни да мечтаете, да планирате, да обсъждате ваши действия свързани с пътуване в близкото бъдеще.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате разговори с роднини, на които ще обсъждате събития или решения свързани с техния професионален или социален живот. Едно от важните събития, с което ще запомните този ден ще бъде свързано с младеж или девойка. В личен план ще имате повод за радост. Това ще бъде благоприятен ден за любовни и интимни преживявания.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес не пренебрегвайте помощта или информацията, която ще получите от страна на мъж. Запомнете, че за вас петък ще бъде важен ден за комуникация с хора от близо и далеч. Така ще можете да получите важна за вас информация или да научите неща, които ще имат значение за бъдещите ви планове и действия. Днес ще се ангажирате с важни за личното си имущество задачи.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате притеснения свързани с жена, която ще има здравословни или семейни проблеми. Една напрегната ситуация ще предизвика нежелани спорове или конфликт. Петък не вещае някакви специални събития във финансов план. Като цяло този ден ще има благоприятно влияние върху вашите лични или професионални отношения и ангажименти.